Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (3.07 secunde)
Satenii din Brosteni au ajuns sa adune semnaturi pentru a-l sustine pe Toader Guriuc, care si-a ucis varul in urma cu ceva vreme.
Un tanar de 21 de ani, din comuna buzoiana Topliceni, a fost retinut, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce si-a ucis tatal, caruia i-a taiat capul cu un fierastrau.
Ziua si Romania Libera au fost pe aceiasi unda titrind "Tsunami” si "Prima aparitie in presa, primele greseli/Tsunami Basescu”, aluzie la cel mai devastator cutremur din ultimele decenii care a ucis intr-o clipa aproape 200.000 de vieti omenesti.
Caz socant de crima la Mures, unde un barbat si-a ucis copilul de un an si sapte luni, dupa care s-a sinucis.
EVZ.ro : Un preot a fost INJUNGHIAT in Biserica. Politia e pe urmele agresorului Drama la Focsani. Un barbat a injunghiat un preot intr-o biserica din Focsani.
Poate cateva sute de braconieri, care vaneaza de foame si care nu se vor putea lauda in veci ca au ucis mai mult de doi-trei mistreti pe care i-au facut carnati, pentru a avea ce pune pe masa.
Un copil a murit ieri dupa ce orgoliile mai-marilor de la drumuri judetene, respectiv nationale sau poate ale angajatilor ambulantei - inca nu se poate pronunta cineva sigur - au ucis un baietel de un an si cateva luni.
Individul din Arad care si-a ucis in urma cu doua saptamani fetita vitrega, de patru ani, a ajuns din nou la locul faptei.
In Portland a avut loc o revolta impotriva unui om care a ucis doua persoane. Protestatarii au inceput sa sparga geamuri si sa arunce cu obiecte in politie.
Romanii s-au rasculat sentimental, neintelegand cum este posibil ca un cetatean roman sa fie ucis dintr-o prostie pe teritoriul statului nostru, de catre un cetatean american care sa nu pateasca, in definitiv, nimic.
In mod absolut ciudat, nimeni nu isi pune problema ca ar putea fi ucis de o descarcare electrica. In schimb, milioane spera sa prinda cele sase numere norocoase.
Tanara, condamnata la 20 de inchisoare, a fost propusa pentru eliberare conditionata dupa numai 12 ani. In 2009, ea a ucis si transat un barbat impreun cu un coleg.
Dupã ce Romania a avut un preºedinte ucis de Crãciun, acum þãrioºoara ce viseazã la UE are un preºedinte inclupat pentru multe crime.
Case, masini, animale si copaci au fost acoperite cu cenusa vulcanica in insula Java. Cel mai inalt vulcan de pe insula Java a erupt si a acoperit totul cu cenusa.
Si cind a trebuit sa spuna cum a fost posibil ca un alt politist, poate unul dintre cei mai buni, a fost ucis la Rauseni de un recidivist.
Un tanar marocan este suspect in cazul uciderii cu salbaticie a celor doi studenti de la facultatea de medicina din Iasi.
Cei care au ucis probabil ca intii au batut bine pe cine au apucat si n-au patit mare lucru. In acest timp unii politisti se simt denigrati de politicieni.
Politia spune ca a ucis zeci de protestatari in Almaty. Au fost ucisi 13 membri ai fortelor de securitate, spune televiziunea de stat.
Romanii s-au rasculat sentimental, neintelegand cum este posibil ca un cetatean roman sa fie ucis dintr-o prostie pe teritoriul statului nostru, de catre un cetatean american care sa nu pateasca, in definitiv, nimic.
S-a ajuns ca vaduva celui ucis de tigani sa fie obligata sa plateasca despagubiri care o pot lasa pe drumuri impreuna cu fetita care nu si-a cunoscut tatal.
google-analytics.com