Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (3.22 secunde)
Masurile luate impotriva lor nu pot sa-l readuca la viata pe tanarul ucis la Constanta si nici sa vindece oasele rupte in cazul celorlalti doi.
Forte din Politie si Jandarmerie asigura siguranta in Bolintin Vale, judetul Giurgiu, miercuri seara, dupa ce un sofer de microbuz a fost lovit cu piatra in cap si a murit, duminica la spital, in urma unui scandal izbucnit pe strada.
Mai multi politisti din Giurgiu sunt cercetati pentru neglijenta in serviciu, dupa revolta de miercuri seara din Bolintin-Vale, cand sute de oameni au iesit in strada, revoltati ca un sofer a fost ucis ca in Vestul salbatic in urma unui conflict cu patru barbati de etnie roma.
Mai multi politisti din Giurgiu sunt cercetati pentru neglijenta in serviciu, dupa revolta de miercuri seara din Bolintin-Vale, cand sute de oameni au iesit in strada, revoltati ca un sofer a fost ucis ca in Vestul salbatic in urma unui conflict cu patru barbati de etnie roma.
si copiii bolnavi de SIDA tot din garsoniera mea au iesit, iar fata aia de l-a ucis pe parintele Roger primise buletin tot de la mine.
Rasturnare de situatie in dosarul soferului de microbuz care a fost ucis de interlopii din Bolintin, Giurgiu. Sotia acestuia cere daune de 500 de mii de euro.
Un barbat din Satu Mare a devenit suspect principal intr-o crima nerezolvata de opt ani, fiind banuit ca a ucis-o pe actrita Gabriela Dorgai, dupa ce a fost arestat pentru ca si-a batjocorit propria fiica.
se poate lupta împotriva corupţiei a fost ucis înainte de a se naşte. Politicienii din PSD vor candida din nou în 2008 cu gandul că
Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Mama Raisei, fetita de 13 ani care a fost accidentata mortal pe o trecere de pietoni din Bucuresti, i-a transmis o scrisoare politistului care a provocat tragicul eveniment prin care ii cere sa se supuna testului poligraf, dupa ce barbatul a refuzat sa faca asta.
Cazul batranului ucis la Constanta pe trecerea de pietoni tot de catre un sergent american nu a impresionat decat presa, care la momentul respectiv s-a inflamat, dar apoi a tacut malc.
Cel putin opt civili au murit astazi la Irpin, incercand sa fuga din oras. Armata rusa a bombardat poduri si cai ferate, impiedicand evacuarea civililor.
Au avut teroristi invizibili care au ucis oameni nevinovati. Il au pe Iliescu si PSD; si alte partide care ii calca pe urme.
Televiziunea ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen) a publicat un clip care arata cum un civil ucrainean neinarmat e ucis. Sunt deja 21 de zile de invazie.
Gripa aviara ar fi ucis , pana acum, plus/minus 100 de oameni. Statisticile se contrazic. Dupa una dintre ele, cazurile de gripa aviara la om ar fi fost trei in 2003, 46 in 2004, 95 in 2005 si 73 in 2006, pana la 20 mai.
Cazul celor doi romani care au ucis-o zilele trecute cu sange rece pe patroana unui magazin de bijuterii din Italia este, din pacate, cat se poate de elocvent si, daca ar fi sa contorizam toate faradelegile in care au fost implicati conationali de-ai nostri, nu ne-ar ajunge un ziar intreg.
si trecem cu vederea peste batranelul care s-a ucis ca n-avea medicamentele care sa-i aline durerea. Cat tam-tam s-a facut pe aceasta tema?
Uniunea Europeana impune noi restrictii Rusiei, dupa ce presa internationala a relatat ca fortele ruse au ucis in mod deliberat numerosi civili la Bucha, Ucraina.
"¥ara noastra nu mai vrea sa fie tratata ca un cetatean de mana a doua." Ar fi admirabil ce spune acum presedintele, daca l-am fi auzit in Statele Unite vara aceasta, insistand cu acelasi aplomb pentru predarea lui Mohammed Munaf justitiei romane, unde are de oferit raspunsuri in cazul jurnalistilor rapiti in Irak, sau pentru predarea soferului de ambasada american care l-a ucis pe artistul Teo Peter.
google-analytics.com