Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (8.41 secunde)
Fostul secretar adjunct PNL, Mihail Balasescu, a fost gasit mort in casa tatalui sotiei lui, in judetul Ilfov, vineri (4 septembrie).
Azi, moartea doar se tine de cuvant /ampress.ro / Lucian Avramescu, 2 noiembrie 2013 Cine-a murit, cine-a ucis pe cine?
Tragedia de la Colectiv a ucis 44 de aoameni si alti 140 se afla pe patul de spital, raniti grav si luptand pentru viata lor.
Cei care n-au mai avut timp sau loc sa aplece in fata focului, au fost mutilati sau i-a ucis. - Eram aproape de usa, dar era imposibil sa ajung la un salvator pentru ca toata lumea se tinea unul de celalalt ca zalele unui lant.
- Ce este acest virus AH1N1 care, iata, a ucis zeci de persoane in Ucraina? - Este virusul gripei sezoniere, care circula in prezent.
Barbatul a fost ucis de fortele de ordine. ACTUALIZARE 17: Primarul Parisului a decis ca steagurile franceze sa fie arborate vineri in berna, in Capitala.
De ce sa nu ma gandesc la faptul ca un individ precum cel de ieri, care a ucis noua oameni, intelegea ce inseamna sa iei viata cuiva.
Potrivit sursei citate, Asociatia Colectiv GTG 3010 isi doreste ca aceasta inaugurare sa reprezinte schimbarea, trecerea de la coruptia care i-a ucis pe tineri la un stat cu un sistem sigur.
In 2003, cei care au primit aceasta distinctie au fost reprezentantul special al ONU ucis in Irak, Sergio Vieira de Mello, directorul executiv al Miscarii populare pentru Educarea Drepturilor Omului, Shulamith Koenig, presedintele Federatiei Persoanelor cu Dizabilitati din China, Deng Pufang, precum si alte trei organizatii non-guvernamentale din Iordania, Argentina si Africa.
2.Dupa ce ca nu face nimic ca lumea IN ACEASTA SITUATIE, antibioticul inutil/gresit, omoara, in drum, si ceea n-ar trebui ucis.
Un sofer roman de tir, arestat in Germania, dupa ce a violat si ucis doua femei. Prima fapta cumplita s-a petrecut in sud-vestul Germaniei, in anul 2016, si cealalta, in Austria, in 2014.
Daca si Petre Roman e monarhist, atunci erau monarhisti si bolsevicii care au ucis familia tarului! - 16 decembrie la 21:04:
Apoi el a devenit asasinul care si-a ucis din gelozie consoarta, nitel mai tanara la el (el -41, ea - 38).
Organizatia recomanda vaccinarea adolescentelor cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani, si atrage atentia asupra zvonurilor nefondate, care au impiedicat amplificarea vaccinarii, cruciala in preventia cancerului care la nivel global a ucis 310.000 de femei, doar in anul 2018, potrivit adevarul.ro.
O persoana necunosucta s-a apropiat de el si l-a ucis cu un revolver, sotia sa supravietuind acestui atac. Olof Palme a murit dupa miezul noptii si nici in ziua de azi nu se stie cine a fost asasinul sau.
Cei doi au reusit sa fuga, insa in apropiere de malul Dunarii, el a fost ucis de urmaritori si ea atunci a dat drumul soimului care avea legat de picior firul de ata alba inrosit de sangele fratelui sau, pentru a-i da de veste hanului despre moartea fratelui.
Din acest motiv, noile documente au convins multi experti ca este necesara o investigatie completa pentru a afla ce s-a intamplat cu Nikola Tesla. A creat el una dintre primele arme de distrugere in masa si a fost ucis pentru ea?
A facut febra si a inceput sa tuseasca foarte tare, asa ca s-a dus imediat la spital, mai ales ca in Germania a avut grija de patru pacienti infestati cu coronavirus, noul virus din China care a ucis sute de oameni la nivel mondial.
Sa recunoastem ca vreme de 1.500 de ani crestinismul a ucis, a comis acte de cruzime in numele Bunului Dumnezeu;
Sa recunoastem ca vreme de 1.500 de ani crestinismul a ucis, a comis acte de cruzime in numele Bunului Dumnezeu;
google-analytics.com