Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (2.87 secunde)
un interviu postului public de televiziune de la instalarea noii conduceri a TVR.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
Transformarea sediului Parlamentului in mall, legalizarea prostitutiei, taierea salariilor preotilor din bugetul de stat, desfiintarea TVR3 si TVR info, suspendarea ziarelor si inlocuirea denumirii de "rrom" cu "tigan" sunt cateva dintre propunerile deputatului Prigoana, aminteste Evenimentul Zilei.
Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat astazi dupa sedinta Birourilor permanente reuniteale celor doua Camere caplenul Parlamentului voteaza maine noul consiliu de administratie al TVR, informeaza NewsIn. ... Raportul SRTV pe anul 2011 a fost respins pe 12 iunie, astfel ca TVR trebuie sa aiba un nou consiliu de administratie.
Joi, 8 iulie, de la ora 21:00, din platoul TVR 1 este difuzata o emisiune speciala: ... Interviul cu Traian Basescu va putea fi urmarit atat pe TVR1 si pe TVRi, cat si online pe site-ul TVR.
Romanii asteapta si doresc abrogarea obligativitatii platii abonamentului TVR. ... De asemenea, publicul este iritat de faptul ca taxa pentru TVR este platita de doua ori:
Catalin Stefanescu, moderatorul emisiunii "Garantat 100%" (duminica, TVR 1, de la ora 23.20) a ales sa discute despre "sfarsitul lumii, anul 2012, intre zvonuri, speculatii si previziuni".
TVR 2 a fost lider absolut de audienta, pe toate targeturile, pe durata transmisiunii ultimelor doua meciuri disputate sambata si duminica de echipa Romaniei la Campionatul European de Handbal.
Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
TVR recunoaste ca facturarea trebuie facuta separat. ... Asa cum scriam in numarul de ieri al GdS ("CEZ si TVR alimenteaza scandalul taxei radio-TV"), scandalul capata proportii, pentru ca miza depaseste 100 de milioane euro/an.
De aceasta data, realizatoarea TVR refuza sa mai lupte pentru viata. ... Timp de trei decenii, Marioara Murarescu a fost realizator si moderator al emisiunii "Tezaur folcloric", de la TVR, insa in 2010 a trebuit sa se pensioneze pe caz de boala.
Andreea Marin are un contract ferm cu TVR si, din februarie, isi va relua emisiunile de duminica seara.
TVR este problema insolubila a mai tuturor guvernarilor. ... Cat despre sabotajul intern din TVR, despre modalitatile subtile de a o ruina, prin mijloace aparent legale, cu unalt prilej.
Joel Aguilar (El Salvador) - William Torres (El Salvador), Juan Zumba (El Salvador) - Djamel Haimoudi (Algeria). • Toate orele corespund fusului orar: Ora Romaniei • Posturile tv transmit meciurile live: TVR si TVR HD.
Astazi, de la ora 21.45 (in direct pe TVR 1 si TVR HD), Romania va intalni Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016.
stiri.tvr.ro/Iordanescu: ... Meciul Romania - Insulele Feroe, de la Ploiesti, va fi transmis in direct duminica de TVR 1 si TVR HD, incepand cu ora 19:00.
Stirile TVR: ... Demolarea arenei din Ghencea va avea loc luna viitoare, au declarat, pentru Stirile TVR, oficialii Federatiei Romane de Fotbal. ... STIRI.TVR.RO
"I donat know" este cel mai recent single al cantaretului, in care artistul are mare incredere si cu care a si participat, de altfel, pe 13 februarie, la preselectiile pentru concursul Eurovision, organizate la sediul TVR din Bucuresti. ... Favoritismele si nepotismele din TVR nu au inceput azi.
Pe scena a urcat trupa Cascada, care reprezinta Germania, cu melodia "Glorious" UPDATE 22.26 Krista Siegfrids din Finlanda canta "Marry Me", una dintre favoritele la castigarea concursului UPDATE 22.22 A intrat in concurs reprezentanta Moldovei, Aliona Moon, cu piesa "O Mie" UPDATE 22.13 Concursul a inceput cu reprezentanta Frantei, Amandine Bourgeois, cu piesa "L‘enfer Et Moi", urmata de Andrius Pojavis din Lituania, cu melodia "Something" In Romania, evenimentul de la Malmo Arena a fost transmis in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro, de la ora 22.00.
Steve Vai va fi prezent joi, 30 mai, la TVR 2, de la ora 19.00, in direct in emisiunea "Romania frumoasa". Emisiunea este difuzata simultan si online, pe portalul video al Televiziunii Romane - TVR+.
google-analytics.com