Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (2.96 secunde)
6 februarie 1793), Televiziunea Romana, prin Casa de Productie TVR, a programat difuzarea uneia dintre cele mai cunoscute piese ale marelui dramaturg italian - "Mincinosul".
Iuliana Tudor se pregateste sa revina in aceasta toamna la TVR cu show-ul de succes "O data-n viata"!
Emisiunea "Cultura 9" incepe sambata, 18 mai, de la ora 9.30, la TVR 2, si este prezentata de criticul de artă ... Emisiunea este difuzata simultan si online, pe portalul video al Televiziunii Romane - TVR+.
Parca ti-l si imaginai, cu ochii mintii, pe Basescu, la poarta TVR, in mijlocul campaniei electorale, scuipat si huiduit… Dar cum roata s-a intors, iar directorul televiziunii in cauza se simte din ce in ce mai amenintat, gafele acestuia si indrazneala l-au costat o conferinta organizata de Basescu.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a precizat ca membrii Comisiei de cultura ar trebui sa solicite extinderea cu o ora a emisiunii de pe TVR 1, care prezinta viata parlamentara si care ar trebui difuzata vinerea, in intervalul orar 18.00-19.00.
Ministerul Dezvoltarii Informationale din Republica Moldova a cerut, la sfarsitul lunii iulie, Consiliului Cordonator al Audiovizualului sa scoata la concurs frecventele TVR pe motiv ca nu s-ar fi reusit incheierea unui nou contract cu postul roman de televiziune, iar cel vechi a expirat pe 15 iunie.
Din interviul acordat joi seara la TVR razbate frustrarea comandatului de nava obisnuit cu supunerea, care constata intr-o buna zi ca echipajul a luat-o razna si nu-l mai asculta.
El considera ca nu a facut presiuni asupra TVR ori asupra directorilor sau angajatilor acesteia, mentionand ca, in opinia sa, este “inadmisibil“ ca Valentin Nicolau sa aduca acuze care “nu sunt in nici un fel fondate“ sau sa vorbeasca despre “trocuri politice“.
Parlamentarii PSD au salutat ieri decizia Birourilor Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor de a retrimite spre dezbatere raportul Comisiei de ancheta asupra activitatii TVR si Radioului public.
• Premiul "Rezistenta din muntii TVR-ului" A fost acordat "celor 300 de jurnalisti din TVR care au curajul sa lupte pentru dreptul de a-si practica profesia liberi de orice influenta.
Programul zilei de joi 28 iunie la Campionatul European de fotbal - EURO 2012, in Polonia si Ucraina, competitie care se desfasoara in perioada 8 iunie - 1 iulie: Semifinala 2 (Varsovia) : 21,45 (ora Romaniei): GERMANIA - ITALIA la TVR 1 si Dolce Sport 1.
A fost o experienta interesanta pentru mine, m-am simtit bine alaturi de semifinalisti si vreau sa-i felicit pe colegii mei din TVR pentru reusita la nivel vizual a show-ului, care a aratat ca marile productii din afara.
Gala a fost realizata cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, sprijinul constand in identificarea personalitatilor din toate domeniile pentru premiere si Tvr, a Fundatiei Eastern Orthodox Heritage si a Fundatiei Bread of Life, Merchents Bank California, Romanian International Bank si Sky Net Travel.
La TVR ii este luat un interviu unuia din Piata Victoriei, care suparare mare pe el, nu stie ce inseamna abrogare, lucreaza in strainatate si vrea caderea guvernului: ... Ioan Ghise se lupta eroic cu securistii sistemului la TVR.
De 1 Decembrie, Iuliana Tudor a prezentat, pe TVR 1, spectacolul extraordinar, Noi suntem romani”, un program special pentru romanii de pretutindeni.
Posturile TV monitorizate au fost TVR 1, TVR 2, Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV, B1 TV, National TV si OTV, iar cele de radio:
In cadrul audierilor, Sassu a ca difuzarea de catre TVR a unor probe dintr-un dosar al DNA s-a facut cu incalcarea Constitutiei, a Legii audiovizualului, a Legii de organizare a SRTV, precum si a Statutului ziaristului din SRTV.
Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la TVR, ca problema in abordarile Federatiei Ruse, legate de NATO, este ca inca nu iese din logica Razboiului rece.
Marti, 16 iunie, de la ora 18.00, la TVR 1, emisiunea "Atunci si Acum" prezinta o editie speciala dedicata implinirii a 19 ani de la evenimentele din 13 - 15 iunie 1990, care au marcat sfarsitul manifestatiei din Piata Universitatii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat aseara intr-o emisiune la TVR ca propunerile premierului desemnat, Lucian Croitoru, sunt neserioase pentru ca majoritatea ministrilor propusi sunt de la PD-L, dar sustine ca vor fi si membri ai Cabinetului propus care vor trece de comisiile Parlamentului.
google-analytics.com