Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (3.35 secunde)
Dorina a supervizat stirile TVR, tinea legatura cu cei din televiziune, ii ghida cum sa sune stirile pro-PSD. Cel putin asa o acuza acum oameni din TVR si nu numai. ... Una peste alta, de ceea ce o acuza angajatii TVR, intr-adevar, este un lucru grav.
Week-end-ul acesta, Dalma s-a aflat in platourile TVR pentru a filma clipul de prezentare a melodiei inscrisa in concursul Eurovizion 2011. ... Doua zile mai tarziu am depus plicul la TVR si acum suntem in finala.
Raportul de activitate al TVR a fost respins marti de Comisiile pentru cultura ale Parlamentului cu 11 voturi "impotriva" si cinci abtineri.
Unul dintre angajatii TVR, Marius Zamfir, a acuzat faptul ca unele stiri politice si materiale economice pe care le-a prezentat sefilor sai au fost cenzurate si ca PSD a avut acces la toate inregistrarile video ale TVR, prin operatorul Catalin Constantinidis.
Elisabeta Lipa, Monica Rosu, campioana olimpica, realizatorii radio-TV Eli Roman (Realitatea TV), Florentina Opris (Kanal D), Claudiu Lucaci (TVR), Irina Pacurariu (TVR), Mihai Radulescu (TVR) Liana Stanciu (TVR), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Radu Restivan, blogger sportiv.
Camera Deputatilor a aprobat tacit desfiintarea TVR3 si TVR Info, la initiativa democrat-liberalului Silviu Prigoana. ... Scandalul din Camera Deputatilor, dintre opozitie si putere, a dus la adoptarea tacita a propunerii legislative prin care TVR3 si TVR Info sunt desfiintate. In plus, TVR International va fi subordonat Ministerului Afacerilor Externe.
Mai multi parlamentari social-democrati au lipisit de la votul pentru validarea presedintelui Consiliului de Administratie al TVR, astfel incat la sedinta plenului reunit nu a putut fi intrunit cvorumul pentru investirea in functie a lui Claudiu Saftoiu, informeaza Mediafax.
Mazare considera ca TVR nu numai ca nu merita aceasta suplimentare, dar nici macar banii pe care ii obtine din cele trei surse de finantare, in conditiile in care se afla abia pe locul 7 ca audiente.
S-a transmis pe surse ca PD-L pregateste schimbari la nivelul conducerilor celor doua mari institutii media de stat, TVR si Radio, aflate in acest moment, cel putin teoretic, in parohia PSD si a PNL, prin Alexandru Sassu si Maria Toghina.
Alexandru Lazescu (foto), noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca este firesc ca institutia pe care o conduce sa-si reia relatiile cu Presedintia, preconizand ca in aceasta saptamana Traian Basescu ar putea aparea la o emisiune a TVR.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Ulterior, s-a indreptat catre TVR unde acum este director (angajat prin concurs) al Departamentului Film din TVR.
De joi, 13 ianuarie, Albertina Ionescu revine pe micul ecran cu o rubrica Life & Style, difuzata in cadrul Telejurnalului matinal de la TVR 1.
al TVR de oamenii puterii ' 'Informatiile difuzate de Inpolitics, potrivit carora PDL ia in calcul schimbarerea actualei conduceri a TVR par sa se confirme vertiginos, mai ales dupa sedinta de azi a Consiliului de Administratie, care a adus cu sine o surpriza maxima.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Liga Alesilor Locali ai PSD Prahova, ca PDL trimite la dezbaterile de la televiziunile private "trepanati, care nu au creier", el sustinand totodata ca TVR este "o televiziune de partid", care nu respecta echidistanta.
Dupa o pauza de trei saptamani, Moise Guran revine la TVR 2 cu programul "Ora de Business" incepand de luni, 16 ianuarie, de la ora 20.25.
RADU CALIN CRISTEA SPARGE MAFIA DIN TVR. ... Radu Calin Cristea, interimar la TVR. ... Vom vedea toate meciurile de la campionatul european de fotbal pe TVR.
Iuliana Tudor a revenit in programul TVR 1 pe 13 martie, cu o noua editie a indragitei emisiuni O data-n viata”, ce intra in cel de-al 15-lea sezon.
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Meciul va fi transmis LIVE de TVR.
Meciul este transmis in direct de TVR 1 si TVR HD. Stadionul are o capacitate de 80.000 de locuri.
google-analytics.com