A colaborat cu Alb Negru si Rares (Free Deejays) si s-a bucurat de succes cu hit-ul "Mi-e sete de tine". Acum, Ralflo da lovitura cu o piesa solo si un videoclip de exceptie. "I donat know" este cel mai recent single al cantaretului, in care artistul are mare incredere si cu care a si participat, de altfel, pe 13 februarie, la preselectiile pentru concursul Eurovision, organizate la sediul TVR din Bucuresti. "I donat know" este o piesa in limba engleza, care transmite un mesaj pozitiv si care beneficiaza si de un videoclip, lansat recent de artist. Pentru acesta, Ralflo s-a lasat pe mana familiei Kamara. Daca de versurile single-ului, s-a ocupat Oana, sotia lui Kamara, regia videoclipului a cazut in sarcinile cantaretului de la Alb Negru. Se pare insa ca piesa lui Ralflo nu a fost suficient indeajuns pe placul juriului de la preselectiile pentru Eurovision, astfel incat nu a intrat in concurs. Ralflo este dezamagit de rezultat si chiar daca respecta decizia juriului, asta nu inseamna ca poate sa fie si de acord cu ea.
"Eu cred ca piesa mea este buna, in sensul ca reprezinta Europa. Nu vreau sa spun ca este o piesa mai buna decat alta inscrisa in concurs, dar este o melodie care te face sa te misti, transmite emotie. Pot spune ca am ascultat si celelalte piese din concurs si nu am inteles de ce piesa mea nu a intrat. E ceva ciudat pentru mine. De 20 de ani fac muzica si de 4 ani aici in Romania am demonstrat ca stiu cand o piesa e buna sau nu... Respect verdictul juriului, pentru ca asta e, dar nu sunt de acord deloc...E foarte pacat ca nu am intrat doar in semifinala, asta nu imi vine sa cred", a declarat Ralflo, extrem de dezamagit. La randul sau, Kamara, care in 2007 a reprezentat Romania la Eurovision, a fost destul de mahnit de rezultatul preselectiilor.
"Iti spun sincer, am fost acolo. Am ascultat celalalte piese si i-am auzit live. Ralflo a cantat magistral si numai pe piesa lui, juriul a dansat. Si se uitau la mine, stiind că am venit cu el si aratandu-mi semne de felicitari si multa admiratie", a declarat Kamara.
"Concursul asta se degradeaza pe zi ce trece. Favoritismele si nepotismele din TVR nu au inceput azi. Dar pana unde se poate incalca un regulament. Maxim inseamna ca mai mult nu se poate...", a mai adaugat Kamara.
Piesa lui Ralflo a adunat pe youtube aproximativ 67.000 de vizualizari, 1039 like-uri si 28 unlike-uri,
O puteti asculta aici
http://www.youtube.com/watch?v=OqIy9ReoEMg