Steve Vai va fi prezent joi, 30 mai, la TVR 2, de la ora 19.00, in direct in emisiunea "Romania frumoasa". Emisiunea este difuzata simultan si online, pe portalul video al Televiziunii Romane - TVR+.
Cunoscutul chitarist va raspunde intrebarilor si curiozitatilor celor doi moderatori, Marius Constantinescu si Andra Gavril, si va oferi detalii despre turneul care debuteaza la Moscova pe 6 iunie. Turneul pe care artistul il sustine alaturi de Evolution Tempo Orchestra se incheie pe 25 iunie la Bucuresti, cu un concert in care orchestra simfonica evolueaza sub bagheta dirijorului George Natsis.
Cu o cariera solo de aproape 30 de ani, Steve Vai a castigat pana in prezent 3 Premii Grammy si este cunoscut atat pentru tehnicile revolutionare de interpretare la chitara si pentru performantele solo, cat si din ipostaza de compozitor si producator. Sunt de notorietate colaborarile cu artisti renumiti, printre care Frank Zappa, Joe Satriani, Alcatrazz, David Lee Roth, Whitesnake, Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Meat Loaf si Motorhead.


Despre "Romania frumoasa"

"Romania frumoasa" este un magazin de arte si industrii care prezinta telespectatorilor in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 19.00, informatii din actualitatea culturala. Moderatorii emisiunii - Andra Gavril si Marius Constantinescu discuta in direct cu invitatii din studio cele mai interesante subiecte si evenimente din arta plastica, arhitectura, film, teatru, dans, muzica, literatura, dar si lifestyle, design sau moda.