Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (3.34 secunde)
Meciurile de Duminica 1 Iulie 2018, de la Campionatul Mondial de fotbal 201 8 din Rusia vor fi transmise de TVR1 si TVR HD Spania, Rusia, Croatia si Danemarca vor evolua in meciurile programate duminica in optimile de finala ale CM din Rusia.
Aparitia lui Ion Iliescu la TVR si, mai apoi, subordonarea structurilor de forta, fata de acesta si grupul constituit in jurul sau, a dat nastere unui sentiment de echilibru si speranta.
Parlamentul a aprobat in plen cu 234 de voturi "pentru" si 15 "impotriva", componenta Consiliului de Administratie al TVR, care insa nu ii cuprinde si pe reprezentantii PD si ai Presedintiei, acestia urmand sa fie audiati saptamana viitoare in Comisiile parlamentare de cultura.
Astfel, Tariceanu a avut 27 de aparitii la stirile difuzate de postul Antena 3, in perioada analizata, 24 de prezente in stirile Realitatea TV, 15 prezente in stirile de la Antena 1, 14 - la Pro TV si 11 - la "Jurnalul TVR".
Ministrii PNL au jucat cu demisiile pe masa UPDATE 3 Ministrii PNL i-au spus lui Ponta ca sunt dispusi sa iasa din Guvern daca va insista cu Ordonanta de Urgenta pe TVR.
"Vorbeste liber" la TVR. ... Cartea pe care fostul premier o lanseaza azi Fostul premier Adrian Nastase va fi marti seara la TVR pentru primul interviu pe care il acorda dupa eliberarea sa din inchisoare.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR. ... Potrivit lui Cristian Tabara, noua functie la TVR reprezinta "o etapa fireasca" in cariera sa.
'Un comunicat al "Adevarul Holding" informa, ieri, ca fostul presedinte al TVR, Alexandru Sassu, a fost numit director al studioului TV din cadrul trustului detinut de Dinu Patriciu, colaborarea devenind efectiva de la 1 august.
Din 2 noiembrie, in fiecare miercuri, de la ora 23.00, TVR 2 aduce telespectatorilor prima si singura emisiune tv dedicata in exclusivitate vinurilor si oenoturismului.
Televiziunea Romana a stopat remuneratia pentru toti colaboratorii TVR care sunt angajati ai altor institutii de presa, printre acestia numarandu-se Ioana Lupea, Mircea Marian, Andreea Pora, Cristian Patrasconiu, Cristian Turturica si Catalin Prisacariu, informeaza Mediafax.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va debloca pentru o perioada de sase luni conturile televiziunii publice, interval in care va fi derulat un proces de reorganizare a TVR, procedura fiind aprobata, astazi, de Guvern, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.
PDL, fara niciun om in CA al TVR Potrivit deciziei luate, Luni, de majoritatea liderilor de grupuri parlamentare, PDL nu va avea niciun reprezentant in noul Consiliu de Administratie al TVR.
Sefi noi la Radio si la TVR: ... Pe 12 iunie, Consiliul de Administratie al TVR, in frunte cu Alexandru Lazescu, presedintele-director general al Televiziunii Romane, a fost demis de Parlament, care a respins raportul de activitate al televiziunii pe anul 2011.
Consiliul de Administratie al TVR a decis, astazi, infiintarea unui grup de lucru menit sa examineze situatia din TVR si sa efectueze "analizele necesare elaborarii unui program de redresare economica", potrivit unui comunicat al institutiei din care citeaza HotNews.
Pe vremea aceea, Iuliana prezenta la TVR emisiunea "O vedeta populara", si a fost martor direct la impacarea Mariei Ciobanu cu Ion Dolanescu.
TVR da lovitura! A cumparat drepturile tv pentru Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci 2014 si pentru Jocurile Olimpice de Vara de la Rio de Janeiro 2016 vor fi transmise, in Romania, de TVR.
TVR 1. O data-n viata, interviuri si reportaje marca Stirile TVR si Duminca in familie, cu Ramona Badescu Prima zi de Craciun • 9.00 - 12.10. ... O editie de colectie a interviurilor si reportajelor marca Stirile TVR.
Vedeta TVR a filmat intens emisiuni si editii speciale pentru Paste. ... In total, intr-o saptamana, a stat nici mai mult nici mai putin de 60 de ore in platoul de la TVR, alaturi de producatoarea Elise Stan si echipa.
Telespectatorii vor putea urmari la TVR 2 un program in amintirea regretatei actrite Ruxandra Sireteanu, care a incetat din viata marti, 18 februarie, la varsta de 70 de ani.
De luni pana joi, de la ora 23:30, puteti urmari pe TVR 1, TVR HD si online pe TVR+ seria de documentare Dosarele extraterestrilor: ... tvr.ro)
google-analytics.com