Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (4.65 secunde)
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "TVR - energofagul Puterii", pe care o puteti citi in continuare. ... In Romania dictaturii portocalii, TVR a devenit instrumentul perfect al Puterii.
Mihaela Serban va realiza Gala Suflet pentru Romania (Teledon) sambata, 5 iunie, intre orele 19.00 - 23.00, eveniment ce se va difuza la TVR3 si la TVR International.
"Niciodata nu voi face ceva pentru ca domnul Nicolau sa fie schimbat de la TVR. ... Nu revenim, acum, asupra politicii de subordonare caracteristica TVR-ului (post ale carui servitute si slugarnicie fata de putere nu pot fi negate).
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. El a recunoscut acest lucru intr-o convorbire cu Valentin Nicolau, presedintele TVR. Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV.
Cornel Nistorescu) Incercarea liberalilor de a-l numi pe Claudiu Saftoiu la conducerea TVR este una dintre situatiile care ne arata ca intre discursurile bine ticluite ale lui Crin Antonescu si ce fac liberalii cand ajung sa decida este o diferenta cel putin semnificativa.
NOUL CONSILIU DE ADMINISTRATIE AL TVR a fost votat de Parlament.
identitatea canalului 2, ce facem cu TVR Info, care nu e nici canal de stiri, nici altceva, adica e o structura greu de definit.
'Scandalul amorsat de Inpolitics privind ancheta TVR in legatura cu, de acum, celebra emisiune in care Adrian Paunescu a fost terfelit exact in momentul inmormantarii ia amploare.
Fidela sustinatoare a actualei Puteri, Culcer este mentinuta in postul de director al Stirilor TVR printr-un artificiu legal, care ii permite angajarea prin cumul cu pensia si exercitarea acestei functii cu delegatie.
HotNews.ro / Raportul de activitate al TVR a fost respins, Stelian Tanase si Consiliul de Administratie sunt demisi/ Tanase: TVR este sub control politic.
Jocurile Olimpice de la Londra vor putea fi urmarite in direct pe programele TVR1, TVR 2, TVR 3 si TVR HD, dar si pe site-ul jo2012.tvr.ro, dupa cum a anuntat zilele trecute Televiziunea Publica.
Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 a fost transmisa pe 12 iunie, de la ora 21.00, in direct, la TVR 1, TVR HD si, online, pe tvrplus.ro, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Romana.
Spre deosebire de Seuleanu - care s-a aratat dispus sa recunoasca existenta unor "scapari” si "greseli” in activitatea radioului, Valentin Nicolau s-a aruncat in lupta deschisa acuzandu-l pe premierul Calin Popescu Tariceanu de "imixtiune politica clara” in treburile TVR-ului.
Administratia prezidentiala a transmis TVR o scrisoare prin care solicita ca presedintele sa se poata adresa romanilor pe tema referendumului pentru votul uninominal in ultima seara a campaniei electorale, adica vineri, 23 noiembrie.
Prima seara a Concursului din cadrul festivalului a adus TVR 1 in pozitia de lider, conform datelor furnizate de GfK Romania si prelucrate de Colectivul Analiza si Cercetare al TVR.
Raluca Moianu se intoarce la TVR 1, unde va prezenta o noua emisiune din grila de primavara a postului. Din 21 martie, Raluca Moianu modereaza, la TVR 1, Perechea potrivita, o emisiune care da sansa oamenilor de orice varsta de a-si gasi sufletul pereche.
Serialul coreean de la TVR 1, Legendele palatului: ... TVR 1 programeaza doua episoade din serialul Legendele palatului: ... Serialul poarta semnatura regizorului Lee Byeong-hoon, cel care a regizat si productii precum Giuvaerul palatului sau Furtuna la palat, ambele difuzate de TVR 1 in 2009.
TVR - institutia hermafrodita (Autor :
"Sunt dezamagit, pentru ca TVR era totusi o institutie de informatii si a ajuns o institutie de contrainformatii, avand in fruntea ei, pentru prima oara cred ca in istoria televiziunilor publice din Europa, un sef de serviciu secret.
CEHIA - PORTUGALIA (Varsovia, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 22 iunie: ... GERMANIA - GRECIA (Gdansk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 23 iunie: ... SPANIA - FRANTA (Donetk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 24 iunie:
google-analytics.com