Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (2.61 secunde)
Inainte cu 20 de zile de Jocurile Olimpice de la Londra, TVR 1 si TVR HD va invita la un eveniment de gala pentru gimnastica feminina. ... Pentru telespectatorii TVR 1 si TVR HD, comentariul va fi asigurat de Alina Alexoi.
TVR asigura 14 ore de transmisiuni directe, pe parcursul a trei zile, pentru iubitorii de tenis. TVR 1 si TVR HD vor transmite in direct in 14, 15 si 16 septembrie confruntarea Romania - Finlanda, din cadrul turneului de tenis Cupa Davis.
Meciul de fotbal Romania - Insulele Feroe, transmis in exclusivitate de TVR Meciul echipei nationale a Romaniei impotriva Insulelor Feroe, a cincea partida din cursa pentru UEFA Euro 2016, care se va juca la Ploiesti, va fi transmis in direct si exclusivitate pe TVR 1, TVR HD si tvrplus.ro, duminica, incepand de la ora 19.00.
Fotbalul european revine la TVR Calificarile in urmatorul tur al cupelor europene de fotbal se joaca la TVR.
Comisia de ancheta a radioului si televiziunii publice i-a audiat pe jurnalistii care au semnalat cenzura si presiuni politice in TVR. ... Audierea angajatilor TVR a devenit tensionata in momentul in care deputata PSD Dorina Mihailescu a deranjat conducerea comisiei prin interventii zgomotoase.
Jurnalistul Ion Cristoiu a sugerat luni seara, la Realitatea TV, ca i s-ar fi propus sefia TVR, dar a refuzat. ... De fiecare data candidez la ceva...", a raspuns Cristoiu la intrebarea daca va candida la sefia TVR.
Zece personalitati, intre care Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Cristian Mungiu, Cristi Puiu si Silviu Purcarete acuza CNA de dubla masura." 'Zece personalitati din lumea culturala acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
"Sunt jenat ca am condus TVR" ', pe care il puteti citi in continuare.
"Adelin Petrisor a devenit angajat permanent al TVR". Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane.
"S-au vazut la TVR". ... Era vorba despre emisiunea "Ne vedem la TVR" din 16 aprilie curent, cand Emil Boc, Elena Udrea si Gheorghe Flutur - inventatorul alfabetului ovin - au incercat sa convinga publicul ca in tara totul e bine.
TVR ii pune eticheta lui Traian Basescu O gafa monumentala a TVR ii lipeste eticheta pe piept lui Traian Basescu. ... O echipa a TVR a fost trimisa la Neptun, pe banii contribuabililor, pentru ca Basescu sa-si poata lansa mesajul fara sa piarda o zi de concediu.
TVR - institutia hermafrodita (Autor : Bogdan Tiberiu Iacob) Raportul Curtii de Conturi asupra situatiei din televiziunea publica scoate la iveala o situatie halucinanta, care explica, dincolo de managementul prost, care este adevarul dramatic din spatele uriasei datorii a TVR.
Editia speciala de Craciun a emisiunii O data-n viata, difuzata la TVR 1 marti seara, in intervalul orar 21.10 - 23.20, a strans in fata micilor ecrane o medie de 1.323.000 de telespectatori din intreaga tara, iar in minutul cel mai urmarit al programului (la ora 23.07) nu mai putin de 1.729.000 de romani se uitau la TVR 1 (rating* 9,1% si share** 20,4%).
"Maria Tanase - Cine iubeste si lasa" este titlul emisiunii pe care TVR 2 a difuzat-o sambata, 25 mai, de la ora 17.10, comemorand implinirea a 100 de ani de la nasterea cunoscutei interprete (25 septembrie 1913 - 22 iunie 1963).
TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2016, in direct pe TVR, la inceputul acestui weekend Televiziunea Romana transmite ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio, programata pentru vineri noapte, incepand cu ora 02:00.
Cine transmite in direct meciul Meciul de fotbal Romania - Polonia, din grupa E de calificare la Cupa Mondiala Rusia 2018, care se va juca pe Arena Nationala, va fi transmis in direct de Televiziunea Romana, vineri, de la ora 21.45, la TVR 1, TVR HD si TVR+.
Anuntul privind solicitarea interventiei militare a URSS a fost facut la TVR, pe 23 decembrie, la ora 10:30 dimineata.
Sindicalistii din televiziunea publica apeleaza la liderii PSD care conduc Parlamentul, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu, pentru a bara adoptarea propunerii Ministerului Finantelor de a reduce subventiile bugetare la jumatate pentru TVR.
Reprezentatii puterii s-au retras de la conducerea TVR Scandal la sedinta Consiliului de Administrație al TVR. Reprezentatii puterii s-au retras de la reuniunile conducerii TVR. Motivul invocat a fost politizarea TVR de catre...
google-analytics.com