DeCenews informeaza : TVR ii pune eticheta lui Traian Basescu

O gafa monumentala a TVR ii lipeste eticheta pe piept lui Traian Basescu. Porunca data de presedintie, in 22 august, la scurta vreme dupa victoria la partialele din Neamt, a fost executata intocmai si la timp de subordonata sa, Rodica Culcer.
O echipa a TVR a fost trimisa la Neptun, pe banii contribuabililor, pentru ca Basescu sa-si poata lansa mesajul fara sa piarda o zi de concediu. Nimic din ceea ce a spus presedintele nu a justificat graba de a scoate din grila un film artistic, inlocuindu-l cu un discurs prezidential. Nu s-a anuntat nici un razboi cu Libia, nici cresterea salariilor si pensiilor. De fapt, asa proceda TVR inainte de 89, intrerupandu-si programul si asa minuscul pentru a difuza discursurile lui Ceausescu, in orice moment dorea acesta. Din pacate, in graba de a executa comanda prezidentiala, TVR a uitat sa anunte difuzorii de cablu ca publicul nu va primi ceea ce a platit, respectiv un film, ci tezele de la Neptun.
Pana si RCS/RDS, un operator extrem de interesat de o colaborare buna cu Puterea (pe care o deserveste prin 10TV) a continuat sa difuzeze informatii despre programul original. Astfel, pe burtiera, a aparut titlul filmului ce trebuia difuzat: "O tragedie americana".
Imaginea rezultata este mai buna ca o caricatura despre axa Bucuresti-Washington si tandreturile ambasadorului Gitenstein cu regimul Basescu. Sa fie primit!