Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (3.32 secunde)
"Automatele de vanzare a legitimatiilor de calatorie in trafic intern sunt usor de folosit, prin intermediul unui touch-screen, iar pentru plata legitimatiilor de calatorie au incorporat cititor de card bancar (POS)", explica CFR.
Si politia locala ii va informa pe toti participantii la trafic, le va da cate un material care sa le comunice rutele ocolitoare.
In 20 de minute se va putea ajunge din Militari in Baneasa, in conditii de trafic normal." • "Oamenii inteleg foarte multe, daca stai sa le explici.
Oprescu face pasaje in ciuda specialistilor Dorinta lui Sorin Oprescu de a le tranti bucurestenilor in fata, la alegerile din 2012, faptul ca le-a umplut subsolurile de pasaje, nu e chiar pe placulcarcotasilor care se dau specialisti in urbanism si trafic.
In replica, Mugur Ciuvica, unul dintre apropiatii lui Emil Constantinescu, l-a acuzat ieri pe presedintele Basescu de trafic de influenta.
La acestea se adauga, de o parte si de alta, 2 benzi aditionale pentru trafic pietonal, biciclete si intretinere, trotuarele avand latimi de cate 2,8 m fiecare.
Zone amenajate special pentru fani, voluntari vorbitori de spaniola si engleza care ajuta suporterii, transport, restrictii de trafic, asistenta medicala, masuri de ordine si siguranta, prevenirea furturilor, rezolvarea rapida a sesizarilor, curatenie pe strazi, totul a fost stabilit, spun autoritatile, care sunt deja "la start" si asteapta ziua marii finale pentru a vedea spectacol fotbalistic.
La randul sau, Adrian Nastase a declarat ca presedintele Traian Basescu a recurs, in cadrul reuniunii de bilant a Aliantei PNL-PD, la "un trafic de influenta in sensul incercarii coruperii democratiei".
Tot maine se vor face noi evaluari si interventii, pentru ca miercuri sa poata fi reluata circulatia, la nivel de trafic usor", a declarat Basescu.
Apoi, este ciudat ca gripa aviara isi face aparitia acolo unde sunt drumuri nationale in judetul Constanta, adica tocmai acolo unde este cel mai mare trafic", a adaugat deputatul PRM.
Am descoperit ca exista o multime de evrei rusi extrem de puternici, care infunda puscariile pentru trafic de arme sau alte infractiuni grave.
Dar eu nu am scapat de o mama de bataie, iar tatal meu m-a vazut, fiind in trafic, cum alergam prin centrul Caracalului.
In dosarul Zambaccian, Adrian Nastase este invinuit pentru luare de mita si trafic de influenta, fiind acuzat alaturi de mai multe persoane, printre care si sotia sa, Dana Nastase.
In dosarul Zambaccian Nastase este invinuit de luare de mita si trafic de influenta.
Conform unor surse judiciare, in cazul acestuia din urma acuzatiile vizeaza savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si complicitate la luare de mita.
Conform unor surse judiciare, in cazul acestuia din urma acuzatiile vizeaza savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si complicitate la luare de mita.
Ministrul s-a referit la riscurile asimetrice - crima organizata, trafic ilegal, terorism - si la conflictele inghetate din regiune. Ungureanu a precizat ca Romania va sprijini eforturile Greciei de a determina introducerea unei "dimensiuni a Marii Negre" in politica europeana.
Pe strada, in trafic, in case, imaginile buletinelor de stiri infatiseaza violenta rabufnind din toate straturile societatii romanesti, atavic, fara niciun fel de control.
nu avem nimic pe radar si nu exista niciun alt trafic in zona; - A320: Nu suntem siguri ce a fost, dar era destul de mare si era albastru cu galben;
Hastings a intervievat cei doi controlori de trafic aerian ai US Air Force, care au fost de serviciu acolo, in acel interval de timp.
google-analytics.com