Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (3.33 secunde)
"Schimbul de informatii relevante privind cazuri de FAN (...) metodologia de investigare, (...) instrumente si capacitati de analiza, mai ales in privinta procedurilor si actiunilor recomandate pilotilor si controlorilor de trafic, inainte, in timpul si dupa intalnirea cu un FAN".
Astfel, controlorii de trafic aerian au inceput sa primeasca o avalansa de rapoarte OZN din partea unor piloti care au vazut aeronave mult deasupra lor.
La randul lor, politistii Brigazii Rutiere vor urmari sa asigure fluidizarea traficului in apropierea locurilor in care se vor organiza concerte si vor fi prezenti pe drumurile principale, in punctele ce prezinta risc de producere a accidentelor rutiere si la orele cu trafic intens.
Cand va intalniti, iti spune ca a uitat telefonul in masina, la birou sau acasa, sau ca atunci cand l-ai sunat era prins in trafic sau intr-o discutie importanta.
Controlorii de trafic, persoane cu experienta, au apreciat ca pe radar majoritatea obiectelor pareau solide ori chiar metalice, asemanatoare unor aeronave.
Vizite neanuntate, radioactivitate crescuta In ciuda rapoartelor, care indica radioactivitatea gasita la locul aterizarii OZN, ca si a marturiilor cu autoritate a doi controlori de trafic aerian ai US Air Force de la Bentwaters, care spun, cu buna credinta, ca au urmarit un OZN, filmul sustine ca nu exista nicio dovada fizica in acest caz.
Cand Politia bate la usa, ar fi mai bine sa raspunzi Un comunicat IGPR precizeaza ca in dimineata de miercuri, saptamana trecuta, in cadrul operatiunii Calofir au fost vizate sapte imobile, in care locuiau noua suspecti, implicati in trafic de droguri (marijuana, ecstasy, cocaina).
Controlorul de trafic de la aeroport a observat, de asemenea, un obiect foarte luminos, care nu trebuia sa fie acolo.
de arestarile in trafic; de denunturile facute sub amenintare.Era de asteptat sa vedem un protest impotriva acestor stari de lucruri, pentru democratie, pentru libertate, pentru stoparea abuzurilor.
Fiind pilot, stia ca in mod regulat, controlori de trafic si echipaje ale marilor companii aeriene raportau observarea unor obiecte zburatoare care nu raspundeau la transponder si faceau manevre inexplicabile.
Un TIR cu bere care s-a rasturnat pe DN 79 a prilejuit altor participanti la trafic umplerea portbagajelor cu alcool gratis.
Realizarea testarii se tace de catre medici voluntari, in cadrul unor caravane medicale organizate in puncte cu trafic maxim pentru facilitarea accesului populatiei la testare.
Acestea au fost urmarite si de controlorii de trafic aerian din Wellington si au fost filmate in culori de catre echipajul de televiziune.
medicii, dascalii pusi sub urmarire pentru un buchet de flori, la oamenii de afaceri care se tem sa mai vorbeasca chiar si cu portari pentru a nu fi acuzati de trafic de influenta, oameni simpli luati in colimator pentru a da exemplu cat de puternici sunt ei.
Incepusem sa nu mai am combustibil, deci m-am dus si am aterizat si m-am dus la controlorul de trafic aerian.
Senatorul PD Marius Marinescu a tensionat din nou dezbaterile din Senat cu o initiativa referitoare la eliminarea pasapoartelor diplomatice pentru rudele unor categorii de demnitari, in a carei sustinere a invocat si unele "suspiciuni" legate de faptul ca acestea ar putea introduce in tara droguri.
In 1990, compania care opereaza metroul angajeaza un nou sef de trafic, William Bratton, de asemenea adept al Teoriei Ferestrelor Sparte, care il avea ca mentor pe Kelling.
Conferinta de presa a inceput cu o intarziere de peste 30 de minute, dupa ce Mircea Geoana a ramas blocat in trafic pe la Basarabi, oferindu-i ocazia unor declaratii de genul "daca ramaneam la putere, Mitrea termina pana acuma Autostrada Soarelui".
Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Controlul traficului aerian mi-a spus ca nu exista trafic in zona mea.nElevul meu era foarte surescitat, iar eu incercam sa-mi ascund emotiile, pentru ca nu era bine pentru mine, ca instructor, sa-mi arat nervozitatea.
google-analytics.com