Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (2.81 secunde)
Politistii din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor de la Politia Caracal au depistat luni in trafic un autoturism care transporta ilegal produse de panificatie.
De asemenea, presedintele PC, Dan Voiculescu, l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu de trafic de influenta, sustinand ca seful statului i-ar fi cerut, printr-un billet, fostului ministru al Economiei Codrut Seres sa intervina in favoarea unui grup de interese format in jurul companiei Alro, din care ar fi facut parte si Thoedor Stolojan.
Porturile se zbat pentru trafic, imbunatatirea serviciilor si in nici un caz pentru pasarele si restaurante”, a fost de parere deputatul.
In aceste conditii, am adus la cunostinta opiniei publice faptul ca cei doi inspectori sunt cercetati de Serviciul Politiei Economice de luare de mita si trafic de influenta, fapt infirmat cu vehementa de fostul inspector general adjunct al ISJ Constanta, Constantin Caracoti.
Conform anchetatorilor, senatorul ar fi incercat astfel sa scape de infractiunea de trafic de influenta in favoarea omului de afaceri Costel Casuneanu si sa lase sa se inteleaga faptul ca suma de 200.000 de euro luata de la acesta nu era destinata unui magistrat, ci lui Radu Dan Florea.
Tot Elena Musat ne-a povestit ca distinsul politician obisnuia sa-i duca de nas pe colaboratori/finantatori, spunandu-le ca are sprijinul procurorilor si judecatorilor, ca acestia ii sint datori - de pe vremea cand era ministru - si ca-l vor servi in rezolvarea oricarei probleme (mai pe romaneste trafic de influenta).
trafic de influenta, in ce priveste interventia la ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru finantarea proiectului de canalizare al comunei Odoreu, precum si in ce priveste interventia la nivel de Guvern pentru transferul terenului si constructiilor unei foste unitati militare catre comuna Odoreu, in scopul racolarii primarului acestei localitati in UNPR.
De cate ori ati fost sanctionat, prin proces-verbal de contraventie, pentru schimb ilegal de valuta sau pentru trafic de tigari de politisti de frontiera sau de politisti de combatere a criminalitatii economico-financiare in localitatile Nadlac, Turnu, Pecica sau Arad?
Anul 2010 a fost, din aceasta perspectiva, unul incurajator, in ciuda problemelor persistente care tin de trafic, frauda sau nerespectarea drepturilor persoanelor apartinand minoritatilor nationale.
Una dintre cele mai importante solicitari formulate de PNA face referire la ridicarea imunitatii avocatilor, in conditiile in care aceasta este singura categorie profesionala care mai beneficiaza de imunitate, iar procurorii anticoruptie au anchetat astfel de persoane sub aspectul savirsirii infractiunilor de luare de mita, trafic de influenta sau obtinere de foloase necuvenite.
“Toate tipurile de trafic ilegal tranziteaza aceasta regiune - droguri, persoane - cu destinatia in tarile Uniunii Europene. Exista si traficul de arme care intretine focare de tensiune in Balcani, in Orientul Mijlociu, in Irak, in Afganistan.
Deputatul clujean care paraseste Parlamentul este Virgil Pop, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta.
Comisarul sef Alexandru Nicolae, seful departamentului Trafic de Automobile de Lux din cadrul CZCCOA Constanta, ne-a declarat ca "in judetul nostru nu exista un fenomen infractional dezvoltat in ceea ce priveste traficul cu masini de lux, desi avem masini inmatriculate aici, in cazul aparitiei unor reclamatii si dosare, acestea vor fi cercetate de catre centrele zonale din judetele in care s-a facut prima inmatriculare.
El a fost obligat sa se retraga nu doar din PSD, dar si din grupul S&D din PE, cerandu-i-se chiar demisia din legislativul european, in urma scandalului in care a fost acuzat de luare de mita si trafic de influenta, el fiind trimis in judecata de DNA in septembrie 2013.
investigatul zilei este judecatorul Toni Grebla, adus la audieri sub acuzatia de trafic de influenta si activitati neconforme cu statutul.
Delegatia va fi condusa de Klaus-Peter Guttler, secretar de stat in Ministerul din Hessen pentru Economie, Trafic si Dezvoltarea Landului.
Cunoscutul impresar va purta uniforma de politist si, timp de o saptamana, va asigura buna desfasurare a lucrurilor in trafic.
Este vorba de Compania Romana de Aviatie Romavia, din subordinea Ministerului Apararii (999,73 lei cheltuiti pentru venituri de 1.000 de lei), Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din subordinea Ministerului Economiei si Finantelor (999,12/1.000) si, de la Ministerul Transporturilor, CFR Calatori SA (998,8/1.000), Compania Nationala de Radiocomunicatii Navale (998,6/1.000), CFR Marfa (996,8/1.000), TAROM (994,73/1.000) si Regia Autonoma Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian Romatsa (994,8/1.000).
Compania Tarom efectueaza aproximativ 40 de curse pe zi, dar, datorita summitului NATO, s-au efectuat modificari in programul de operare.Reprezentantii companiei atentioneaza si pasagerii, in privinta stabilirii timpului optim de deplasare catre aeroport, sa tina cont de posibilitatea aparitiei unor blocaje in trafic.
Nu inteleg cum in atatia ani, Politia nu a reusit sa descopere hotii, banditii, vandalizatorii, nici un traficant de cafea, tigari, alcool, cand se face trafic in plin centrul orasului”, a mai aratat Max Badin.
google-analytics.com