Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (2.99 secunde)
Cuza - strada Aries pentru deplasarea participantilor la trafic pe directia nord-sud, iar in celalalt sens se va putea ocoli zona restrictionata pe ruta strada Aries - strada A.I.
Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
Folosirea telefonului mobil in timpul sofatului, fara utilizarea dispozitivului "maini libere",duce la distragerea atentiei conducatorilor auto care, pe fondul neatentiei, nu acorda prioritate in trafic, nu respecta culoarea semaforului si nici semnele de circulatie, provocand astfel accidente care de multe ori se soldeaza cu pierderea de vieti omenesti.
Este vorba de doua evenimente organizate de motociclistii si biciclistii din Capitala, in cadrul campaniei "Iubim 2 roti", in scopul atragerii atentiei asupra riscurilor la care sunt expusi in trafic participantii care circula pe vehicule cu doua roti, in vederea reducerii numarului de accidente.
Aceste valori scad proportional cu numarul conflictelor de trafic generate de trecerile pentru pietoni, relatii de stanga, obiective cu acces la drum sau traversarea localitatiilor. ... In perioadele de varf de trafic, ca cele inregistrate in ultima perioada, cei 30 de km.
In ultima decada a lunii august, respectiv in perioada 19-31 august a.c., conform calendarului de activitati al Organizatiei Politiei Europene T.I.S.P.O.L., la nivelul tuturor tarilor membre organizatiei, se desfasoara actiuni care vizeaza combaterea excesului de viteza si, totodata, constientizarea conducatorilor auto asupra pericolului la care se expun, atat ei cat si ceilalti participanti la trafic, prin adoptarea unei viteze de deplasare peste limita legala.
Vezi cine este femeia care a agresat un sofer in Dorobanti Politia a reusit sa o identifice si sa o prinda pe femeia care, joi, in jurul orelor 12,00, a agresat un barbat in urma unui incident in trafic in Piata Dorobanti.
Restrictii de trafic cu ocazia Maratonului International Bucuresti Sambata si duminica Maratonul International Bucuresti va lua startul din Piata Constitutiei.
Ce inseamna semnalele luminoase pe care le fac soferii in trafic Pentru ca si-au dat seama ca nu esti niciodata singur pe sosea, romanii au dezvoltat un veritabil limbaj prin care se avertizeaza si isi multumesc reciproc cu ajutorul luminilor masinii.
In trafic, au fost constatate 155 de infractiuni si au fost retinute 385 de permise, informeaza News.ro. ... Sursa citata a precizat ca, in trafic, politistii rutieri au constatat 155 de infractiuni.
In conditii de trafic aglomerat sau vizibilitate redusa, sistemul il avertizeaza pe vatman de prezenta eventualelor obstacole pe sine. ... Masura vine in contextul in care Bucurestiul se afla pe locul 8, in topul tarilor cu cel mai mare trafic rutier, conform unui studiu recent.
Trafic de droguri in liceele din Capitala cu legaturi la nivel inalt. 20 de persoane sunt audiate la DIICOT pentru ca au vandut droguri in mai multe unitati de invatamant din Bucuresti.
Un batran aflat la volanul unei masini a fost blocat in trafic si batut fara mila de un alt sofer pentru ca ar fi condus prea incet.
Noi detalii din dosarul de trafic de droguri din licee. Cum distribuiau tinerii marfa in oras
Trafic oprit intre doua orase din cauza poleiului: Soferii sa adapteze viteza.
Albert Balint, fiul lui Sile Camataru, unul dintre liderii cunoscutei grupari interlope din Bucuresti, este acuzat de politisti si procurori DIICOT ca ar fi condus din inchisoare o retea de trafic de droguri si proxeneti.
Doi politisti s-au batut pe o strada din Slatina, dupa o sicanare in trafic. Unul dintre agenti a ajuns la spital, dupa ce a incasat cateva lovituri de la colegul cu trei ani mai tanar.
Perchezitii intr-un dosar de trafic de arme, in Timis. Mascatii au intrat peste mai multe persoane care sunt acuzate ca detin ilegal arme de foc.
De asemenea, Mihail Vlasov (PNL) a fost condamnat pentru trafic de influenta ispasind peste un an de inchisoare in timpul regimului Ceausescu, dar a reusit sa anuleze sentinta din cazierul sau prin recurs extraordinar in anulare dupa 1990.
Desi pare greu de crezut intr-o societate romaneasca paralizata de coruptie si trafic de influenta, Partidul Romania Mare nu vizeaza functii publice, nu isi doreste influenta obscura asupra mecanismelor Puterii“, se afirma intr-un comunicat de presa al partidului.
google-analytics.com