Cautare

1048 de rezultate pentru "toma dorel gaz metan" (2.97 secunde)
Presedintele organizatiei judetene a PD-L Constanta, in acelasi timp candidatul democrat-liberal la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, isi continua seria participarilor la intalnirile pe care candidatii PD-L la functiile de primari le au cu electoratul din toate localitatile din judetul Constanta.
Suntem cei care am muncit in campania electorala alaturi de Dorel Onaca si Ion Popescu si vrem sa fim luati in seama.
Romania nu are nici un fel de probleme in alimentarea cu gaze din Rusia, asigura la unison premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Economiei, Codrut seres, dupa reuniunea convocata de seful Guvernului cu autoritatile din domeniul energetic, ca urmare a crizei provocate de decizia Rusiei de a sista furnizarea de gaz metan catre Ucraina.
Angajatii biroului urmeaza sa ofere cetatenilor Mangaliei detalii referitoare la distributia de gaze, vor primi cereri de la cei interesati privind bransarea la reteaua de alimentare cu gaz a orasului si vor asigura consultanta pentru solutii de incalzire individuala a locuintelor pe baza de gaz metan.
‘In cadrul sedintei Biroului Politic Judetean al PSD Arad, care a avut loc joi seara, s-a propus excluderea din partid a fostului presedinte Marius Lazar, propunerea fiind votata in unanimitate‘, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, Dorel Caprar, presedintele PSD Arad.
Irinel Popescu, Dorel Constantin Onaca, Kera Kalita, Prof. ... Paul Mitu (pilotul salvator), Mihaela Lulea (campioana la caiac-canoe sfasiata de urs), Tudorel Mihailescu (portarul de fotbal fara o mana), Toma Pradatu (fost Secretar General al F.R.
Presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Romania, Frank Hajdinjak, a declarat, miercuri, la Targu Mures, ca daca populatia ar folosi aragazuri noi, consumul de gaz metan s-ar diminua."Pretul gazului metan a crescut in toata lumea si, desigur, pentru a dimina aceasta crestere, folosirea aragazelor noi ar fi o solutie", a declarat oficialul companiei.
In urma tragerii la sorti, Dinamo se va duela cu Gaz Metan iar FC Vaslui cu Rapidul, in penultimul act al competitiei, scrie HotNews.
Emotii mari pentru Gaz Metan Severin (viitoare CS Turnu Severin) si Pandurii Targu Jiu, intrucat in aceasta dimineata, la ora 11.00, la sediul LPF, urmeaza sa se traga la sorti programul competitional al Ligii I, editia 2012-2013.
Tot mai multi craioveni devin tinte ale furnizorului de gaz metan din Banie, care-si terorizeaza clientul, sistandu-i nejustificat alimentarea.
Ca sa nu o prinda iarna fara foc la centralele termice, unde furnizorul a sistat alimentarea cu gaz metan din cauza restantelor, Regia Autonoma de Termoficare Craiova a platit 115 miliarde din bani proprii catre Distrigaz Sud SA, in contul datoriilor pe care craiovenii deserviti de aceste centrale le au la caldura si apa calda.
Antrenorul formatiei Gaz Metan Severin, Marian Bondrea, a stabilit sambata lotul de jucatori pe care va conta in primul stagiu de pregatire din aceasta iarna, cel de la Herculane (23-30 ianuarie), destinat acumularilor fizice.
Atacantul formatiei Gaz Metan Severin, Patrian Trifu, nu se plange de programul riguros implementat de antrenorul Marian Bondrea in stagiul de pregatire de la Baile Herculane, desi recunoaste ca nu este deloc usor.
Aflat la Bucuresti pentru rezolvarea situatiei jucatorilor straini in privinta obtinerii vizelor pentru Turcia, presedintele executiv al Gaz Metan Severin, Gheorghe Fratica (foto), a garantat ca Marian Bondrea va avea intreg lotul la dispozitie in cantonamentul din Antalya (4-16 februarie) si ca antrenorului nu-i ramane decat sa puna la punct relatiile de joc la echipa.
Maine, amical cu Mediasul Pandurii a perfectat un ultim amical, programat vineri in Antalya, in compania echipei de Liga 1, Gaz Metan Medias. ... Avem cate doua antrenamente pe zi, iar vineri jucam cu Gaz Metan Medias.
Gaz Metan Severin continua seria partidelor amicale din perioada precompetitionala. ... se regasesc mai multi jucatori aflati sub contract cu Gaz Metan Severin, fiind vorba despre Bogdan Chirea, Mihnea Firoiu si Madalin Poenaru, toti fiind imprumutati pana la vara.
inregistrata sambata, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin.
Nasu’ contra finu’ Capitanul pandurilor, Mihai Pintilii, ii va da replica luni nasului sau, Ciprian Petre, mijlocasul echipei Gaz Metan Medias. ... Voiculet, fara mila La un punct de retrogradare, Gaz Metan Medias este intr-o situatie dificila.
din Severin, unde Gaz Metan intalneste liderul la zi al clasamentului, Gloria Bistrita. Misiunea oltenilor se anunta foarte grea, tinand cont de faptul ca ardelenii nu au cunoscut decat o singura infrangere, avand un parcurs de invidiat.
In intervalul 5-9 mai s-au desfasurat turneele zonale la juniori republicani A, Oltenia fiind reprezentata de Pandurii Targu Jiu si Gaz Metan Severin.
google-analytics.com