Presedintele organizatiei judetene a PD-L Constanta, in acelasi timp candidatul democrat-liberal la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, isi continua seria participarilor la intalnirile pe care candidatii PD-L la functiile de primari le au cu electoratul din toate localitatile din judetul Constanta. Potrivit unui calcul simplu, senatorul Onaca a ajuns sa parcurga zilnic peste 150 de kilometri in tot judetul, pentru a vorbi cu alegatorii sau pentru a asista la lansarea vreunui candidat PD-L. Sambata, 10 mai, caravana portocalie condusa de catre presedintele organizatiei judetene a PD-L si vicepresedintele aceleiasi organizatii si candidat la functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta, avocatul Ion Popescu, alaturi de candidatii PD-L pentru functiile de consilieri in Consiliul Judetean au fost prezenti in localitatea dunareana Harsova.

Desfasurarea de forta portocalie a fost impresionanta, peste 1.000 de locuitori ai Harsovei participand la intalnirea cu Onaca si Popescu. Tinand cont de faptul ca intreaga populatie a orasului depaseste cu putin cifra de 9.000, se poate spune ca PD-L se bucura de o sustinere foarte buna in Harsova. In stilul sau caracteristic, debordand de energie si determinare, senatorul Dorel Constantin Onaca, in calitate de presedinte al organizatiei judetene a PD-L, l-a prezentat pe Tudor Nadrag ca "viitor primar al Harsovei". Piata din centrul orasului s-a dovedit neincapatoare pentru oamenii echipati cu sepci, tricouri, baloane si pancarte portocalii, multimea dovedindu-se extrem de zgomotoasa.

Onaca: "Pentru locuitorii Harsovei a venit vremea schimbarii"

In discursul sau, senatorul Dorel Onaca s-a referit la lipsa locurilor de munca in localitate, ca urmare a actiunilor nesabuite ale actualului primar Chirita si la proiectele bine fundamentate pe care candidatul Nadrag Tudor le ofera harsovenilor, pentru crearea de noi locuri de munca si pentru edificarea unei infrastructuri edilitare moderne, care sa ridice calitatea vietii locuitorilor la standardele de civilizatie urbana impuse de UE. "Vi s-a acrit de atata galben ca lamaia si de umilinta pe care o suportati de 8 ani! Dupa cum vedeti, rosul pesedist, de pe afisele lor electorale, va cerseste indurare pentru inca 4 ani de furtisaguri! Oras haruit de bunul Dumnezeu cu o pozitie binecuvantata, aici, pe malurile Dunarii, Harsova ofera cetatenilor sai, prin intermediul actualului primar Chirita si al actualului presedinte al Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu, cea mai scumpa apa din tara. Pentru dumneavoastra, locuitorii Harsovei, a venit vremea schimbarii. A venit vremea ca Harsova sa fie scoasa din falimentul social-economic in care a fost aruncata de liberalii care conduc in cardasie cu pesedistii", le-a spus senatorul Onaca celor adunati in centrul orasului. Onaca le-a cerut oamenilor sa nu-si iroseasca voturile si sa voteze la 1 iunie PD-L pe toate cele patru buletine de vot pe care le vor primi, pentru ca Harsova sa devina o localitate europeana.