Cautare

1048 de rezultate pentru "toma dorel gaz metan" (6.79 secunde)
In ultima runda a sezonului regulat, Dunarea va juca la Medias cu Gaz Metan, o alta echipa ce se va alinia si ea la startul play-out-ului.
Gaz Metan: Valceanu - De Moura, Matricardi, Matias, Dobrescu - Alceus, Lixandru - Chamed, Deaconu, Trif - Morar Rezerve: Buzbuchi, Filip, Velisar, Romeo, Horj, Izata, Steau, Gaspar, Irobiso Antrenor:
Croitoru, Moisie, Boldor, Viana, Ruan, Honciu, Palic, Said, Arias Gaz Metan: Valceanu - Moura, Matricardi, Filip, Dobrescu - Lixandru, Alceus, Deaconu, Trif - Irobiso, Morar Rezerve:
CFR Cluj a castigat greu cu Gaz Metan Medias, 2-1, datorita unui gol marcat de Cristi Negut in minutul 90+4.
Situatia de la Gaz Metan Medias este critica din cauza situatiei financiare a clubului, iar jucatorii au cerut rezilierea contractelor, cerinta acceptata in cele din urma de conducerea clubului, insa numai in anumite conditii.
Gaz Metan Medias, ocupanta locului 14 in Liga 1, este in pragul dezintegrarii, inaintea meciului de la Bucuresti cu Dinamo, din etapa cu numarul 27.
Dinamo profita de degringolada de la Gaz Metan - Transferuri noi pentru Flavius Stoican
Gaz Metan Medias e aproape de faliment dupa ceea ce s-a intamplat in ultimele zile, insa Eric trage un semnal de alarma pe "ultima suta".
Ioan Marginean, fostul presedinte de la Gaz Metan Medias, a vorbit despre situatia in care se afla in acest moment fosta sa echipa si spune ca exista o posibilitate de salvare a clubului.
Gaz Metan: Buzbuchi - De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu - Lixandru, Francisco Junior (Trif '85), I. Filip - Morar, Irobiso (Chamed '60), Gradinaru.
Gaz Metan: Grosz - Kanda, Matricardi, Avram, Maxim - Harfas, P.Iancu - Ursu, Gaspar, P.Costea - Domsa; Antrenor:
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
Alexandru Papadopol (Acasa la tata), Teodor Corban (Aferim!), Gheorghe Ifrim (Bucuresti Non-Stop), Cuzin Toma (Comoara) si Emilian Oprea (De ce eu?). ... Andi Vasluianu (Acasa la tata), Alexandru Dabija (Aferim!), Cuzin Toma (Bucuresti Non-Stop), Iulian Postelnicu (Un etaj mai jos), Adrian Purcarescu (Comoara).
Sa privim episodul cu mazilirea senatorului de Olt Ion Toma, suspendat din partid pentru ca a pactizat cu dusmanii portocalii.
"Si mie, ce mult imi displace gustul amar si sefia asta a lui Ponta" ar fi raspuns pe rand, Toma, Lazar, Gust etc, pana cand au inceput sa sune telefoanele la Ponta, iar liderul le-a transmis sec:
Origen Staicu, care detinea functia de director adjunct interimar, a fost promovat pe postul de director executiv, iar Marius Toma, inspector superior in cadrul institutiei, a fost avansat pe postul de director executiv adjunct, post pe care l-a mai ocupat in urma cu cativa ani.
Am pus bazele unei astfel de afaceri din dorinta de a avea un oras mai curat (o sticla PET se dezintegreaza în 700-800 de ani)", a declarat Georgeta Toma, administratorul afacerii si unul dintre cei doi asociati ai firmei.
Ion Toma, Ilie Sarbu, Mircea Geoana, Lia Olguta Vasilescu, Ecaterina Andronescu. ... Senator Ion Toma:
Antrenorii Andelko Mandic si Marius Toma au trecut pe foaia de meci zece jucatori, dar au trimis in teren doar sase, romanul Iulian Orbeanu si cinci straini, Steve Ross, Aleksandar Belanovic, LeVar Seals, Donte Gennie si Leroy Dawson.
Meciul conteaza pentru etapa a 26-a din Divizia A, iar antrenorul secund al craiovenilor, Marius Toma, a spus ca ora de disputare a fost aleasa pentru a permite cat mai multor craioveni sa ajunga la meci, tinand cont ca partida se disputa intr-o zi lucratoare. ... Toma:
google-analytics.com