Cautare

5849 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs giurgiu" (2.80 secunde)
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Astfel, in mai 2009, firma Dial-Ton a incheiat un contract de furnizare produse, respectiv cartele telefonice, cu SC OMV Petrom SA.
In acest moment avem ordine de executare silita in suma de 2 milioane de lei, din campania din 2009. ... - Cred ca mult mai grav, ca fenomen, este ce s-a intamplat la Giurgiu.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Iar acestea nu au fost deloc putine, 85 de contestatii inregistrandu-se in urma acestui concurs. ... "Cand sunt depuse atatea contestatii, e clar ca lucrurile nu au stat tocmai in regula la acest concurs si s-a dispus reluarea lui.
Inainte cu o zi ca ambii sa primeasca decizia de numire de la Agentia Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) a avut loc un concurs la Bucuresti pentru postul vacant de director executiv. La concurs s-au inscris trei persoane:
Concurs fara candidati Posturile ramase vacante prin pensionarea celor patru cadre medicale vor fi scoase la concurs in perioada urmatoare, insa abia atunci vor incepe sa apara problemele. ... Postul a fost scos la concurs pana acum de trei ori si nu s-a prezentat nimeni", a spus Mogos.
Dupa sase luni, directorii numiti urmeaza sa sustina concurs pe posturi. ... Se va organiza concurs, dar numai pentru cei care nu au dat. ... La noi se organizeaza concurs pentru functia de director executiv adjunct la control, unde postul este vacant“.
Iar acestea nu au fost deloc putine, 85 de contestatii inregistrandu-se in urma acestui concurs. ... "Cand sunt depuse atatea contestatii, e clar ca lucrurile nu au stat tocmai in regula la acest concurs si s-a dispus reluarea lui.
-concurs de barci cu motor; -concurs de barci cu rame; ... -concurs ambarcatiuni de caiac-canoe si canotaj; -concurs de prinderea ratelor;
In urma incheierii inscrierilor la Festivalul de Comunicare Digitala Internetics, in concurs au ramas 222 de lucrari digitale: ... La fel ca si la editiile trecute, cele mai multe site-uri din concurs (peste 30%) sunt site-uri de prezentare ale unor brand-uri, corporaþii sau IMM-uri.
Baiatul lui Moroianu avea 17 ani si la primul concurs de aeromodele a aparut la aeroport cu cateva avioane lucrate de el pe ascuns, in pod, de frica lui tata-su, ca nu-l lasa.
Provocarea Concurs Slabeste Sigur si Natural cu Cardio Mix s-a incheiat miercuri 24 aprilie, dupa patru saptamani de antrenament intens, program nutritional echilibrat si consiliere concurentii sunt categoric mult mai usori ca la inceput.
Targ ONG, Editia XI - Civil Szervezetek Vasara PROGRAM SAMBATA, 11 mai 2013, Piata Trandafirilor, TARG ONG 9:00 Crosul Europa 9:15 Semi-maraton cu pornire din fata Primariei Municipiului Tirgu-Mures 10:00 Deschidere Festiva Targ ONG Cuvant de deschidere din partea organizatorilor si a reprezentantilor autoritatilor publice locale 10:00 - 18:00 Activitati interactive si de cultura generala organizate la stand de catre asociatiile si fundatiile participante Concurs de promovare a voluntariatului in Judetul Mures Vizitatorii vor primi formulare care se completeaza cu informatii dobandite in urma vizitarii mai multor standuri ale organizatiilor participante Concurs foto live despre Targul ONG Concurs abilitati ciclistice Activitati preventive pentru sanatate:
Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix‘‘, aflat la a 10-a editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini.
• Primaria Predeal a deschis oficial sezonul de schi, sambata, de la ora 11.00, cu un concurs de schi alpin - slalom paralel baieti si fete, urmat de un concurs de snowboard.
7 ani in care s-au pregatit 14 editii ale Programului concurs Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix.
google-analytics.com