Gandul.info : CFR CLUJ A CASTIGAT CAMPIONATUL. Porumboiu, despre arbitrajul de la U Cluj-CFR: "Hotii nu au frontiere"
Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a criticat dur, vineri, la Sport.ro, maniera de arbitraj a brigazii croate delegate la derbiul orasului Cluj-Napoca, in urma caruia CFR Cluj a devenit campiona, afirmand ca "hotii nu au frontiere".
"Nu pot sa-i felicit pe campioni pentru ca nu merita. Cu astfel de practici... Bravo lor ca pot face de astea. Eram convins la 2-0, am primit telefoane si le-am zis 'stati linistit ca nu bate Universitatea'. Nu lasa nimic nepregatit. Ala abia astepta sa dea penalti. Cum sa dai un asemenea penalti? Oamenii daca aranjeaza, nu aranjeaza numai cu arbitri romani, aranjeaza cu toti arbitrii. Ai oameni de legatura, te duci peste ei si aranjezi. Doar n-or fi fraieri? Arbitrul le-a dat un aer cald... Cand am vazut ca e croat arbitrul... Cand a fost sfarsitul jocului era o bucurie pe el, parca castigase la loto. Oamenii sunt pregatiti. Hotii n-au frontiere. Vorbesc de arbitri. Arbitrii din Romania ii ajuta, arbitrii din strainatate ii ajuta. Cu un arbitraj ca lumea nu reuseau, i-au prins p-astia din Croatia", a spus Porumboiu.
In schimb finantatorul vasluienilor a laudat efortul echipei Universitatea Cluj, in meciuld e vineri seara: "U Cluj s-a comportat admirabil."
Formatia CFR Cluj a invins, vineri, cu scorul de 3-2 (0-2), echipa Universitatea Cluj, intr-o partida contand pentru etapa a XXXI-a a Ligii I, si care s-a rejucat din minutul 1, dupa ce a fost interupta la 8 mai. Pentru Universitatea a marcat Cristescu ‘29, ‘49, iar pentru CFR Cluj au inscris Muresan ‘51, Sougou ‘67 si Cadu ‘89 (penalti). In urma acestui rezultat, CFR a cucerit al treilea titlu de campioana din istorie.
Meciul a fost arbitrat de croatul Ante Vucemilovici, ajutat de conationalii sai Dalibor Conjar si Goran Pataki.