Cautare

157 de rezultate pentru "tir" (2.60 secunde)
Din Palatul Cotroceni, transformat in buncar, Presedintele Traian Basescu incearca sa lanseze ultimul tir de artilerie impotriva USL si sa planteze mine in calea acestei aliante, care, iata, are deja un premier.
Cum, totusi, sansele ca securiciul sa castige sunt la fel de mari ca sansele lui Pak Cho Kum sa castige proba de tir la Olimpiada, ne relaxam.
Ar trebui internat. Deci, USL sa-i atace pe basisti in tir continuu. Incepand cu Udrea si terminand cu ea. Adica, cu Basescu.
Potrivit presedintelui ANTREC Tulcea, Silviu Gheorghe, programele de Revelion includ pescuit la copca, concursuri de tir, patinaj pe lacurile inghetate, jocuri de orientare si supravietuire.
Soferul a declarat ca nu stia de existenta tigarilor din automarfar, el participind doar partial la incarcarea TIR-ului. Tigarile au fost retinute in vederea confiscarii de catre autoritatea vamala, societatea transportatoare fiind sanctionata contraventional, conform reglementarilor legale, cu amenda in valoare de 40 milioane lei.
Numai luna aceasta, spre exemplu, lucratorii vamali si politistii de frontiera ieseni au descoperit 220.000 de pachete de tigari de contrabanda de provenienta moldoveneasca, in valoare de aproximativ 4 miliarde de lei, ascunse intr-un TIR.
Astfel, pentru un TIR avand un motor cu o capacitate cuprinsa intre 10.000-16.000 cmc, care respecta normele de poluare Euro 3 si cu o vechime de 2-4 ani, taxa variaza intre 20.330 de euro si 32.530 de euro.
Calin Gal, comisarul-sef al Garzii Financiare Bihor, ne-a declarat ca cei care comercializeaza astfel bauturi alcoolice fara banderola sau cu banderole false nu mai lucreaza cu camioane mari, cu TIR-uri, ci transporta bauturile alcoolice in masini mici, usor de manevrat, in special in satele si comunele judetului, pe care le livreaza apoi comerciantilor in cantitati mici.
Slovacia - 62 (muncitori necalificati, cioban, sofer tir, mineri, strungari, frezori, sudori); Slovenia - 52 (sofer camion, sudor); Ungaria - 17 (sculer matriter, sudor autogen, macelar).
Slovacia - 62 (muncitori necalificati, cioban, sofer tir, mineri, strungari, frezori, sudori); Slovenia - 52 (sofer camion, sudor); Ungaria - 17 (sculer matriter, sudor autogen, macelar).
"Constructia centurii va descongestiona semnificativ traficul sufocat acum atat de TIR-urile care vin in Portul Constanta, cat si de autoturismele care sosesc pe litoral.
Mai mult nu se poate, în fata mea este un tir. Observ ca la viteze mai mari, chiar daca deflectorul din spate, dintre scaune, este ridicat, vântul ne deranjeaza, iar conversatia devine dificila.
Suntem pe locul intai in lume la productia de tir-uri si pe locul trei la productia de vehicule. Putem folosi aceasta experienta, cunostintele noastre, pentru a contribui la dezvoltarea Craiovei", sustine John Fleming.
Autovehiculele furate descoperite de politistii de frontiera ai DPF Iasi sint dintr-o gama diversa, de la masini de lux la autoturisme din clasa medie, TIR-uri, un motostivuitor si doua motoscutere.
Angajatorul promite sa ofere muncitorilor haine rezistente la apa, cizme de cauciuc, saci de dormit si haine groase.Cehii vor angajati care sa stie rusesteAngajatorii din Republica Ceha au înregistrat pe EURES cinci locuri de munca pentru programatori IT, care vor fi platiti cu un salariu cuprins între 770 si 2.300 de euro si doua slujbe pentru soferi de TIR, care trebuie sa aiba doi ani de experienta si sa cunoasca limba rusa.
Daca pana acum o piata de gros care sa corespunda standardelor europene si mai ales produse comercializate dupa regulile comunitare reprezentau doar vise, pana in august 2009 vor deveni realitate, pentru ca piata de gros de pe Calea Basarabiei urmeaza sa fie extinsa prin constructia unei noi hale de legume si fructe cu o suprafata de 756 de metri patrati, o hala de sortare de 312 metri patrati, dar si a altor parcari destinate TIR-urilor, toate cu fonduri europene, astfel incat suprafata totala sa ajunga la 21.000 de metri patrati.
Cele mai cunoscute activitati Din categoria activitatilor outdoor (se desfasoara în aer liber) de team-building sunt plimbarea cu ATV-ul sau cu snow-mobilul, concursul de tir, paint-ball-ul, mountain bike-ul, concursul de pescuit.Din activitatile de team-building de tip indoor (se desfasoara în interior) fac parte proiectiile de filme, concursul de Darts, concursul de dans hula, biliardul, tenisul de masa, rummy-ul.
Windsurfing, Vaslit, Trambulina, Tir, Fotbal, Baschet, Simulator Formula 1, jocuri Playstation 3, Ping-Pong, Antrenament NASA. Alaturi de statia de pregatire NASA se vor afla si telescoapele profesionale donate de Alpha Bank Observatorului Astronomic din Bucuresti la inceputul acestui an.
Pentru români, în reteaua Eures mai sunt disponibile locuri de munca în Slovenia (sase, cu specializari de bucatar si de electrician-montator), în Slovacia (patru, ca sofer de tir) si în Polonia (doua, ca reprezentant vânzari).
Pentru români, în reteaua Eures mai sunt disponibile locuri de munca în Slovenia (sase, cu specializari de bucatar si de electrician-montator), în Slovacia (patru, ca sofer de tir) si în Polonia (doua, ca reprezentant vânzari).
google-analytics.com