Blogul Roxanei Iordache: CIRCARUL BATRAN SI OBOSIT DE LA COTROCENI

Am ras sonor de multe ori de-a lungul declaratiei de presa pe care a sustinut-o Basescu la Cotroceni: un circar batran, obosit si ragusit, care se amesteca grosier in campania electorala, atacand cu tupeu disperat USL. Pe motivul ipocrit-nesimtit ca sunt atacate institutiile statului, conduse scandalos de lacheii lui politici, aparati ca apolitici. Patronul mafiotilor a acuzat USL ca obstructioneaza justitia ca sa apere coruptia. Incompatibilul neamului: Mircea Diaconu, pe care n-a avut curaj sa-l pomeneasca, doar s-a referit la el ca Senatul nu l-a dat afara, ceea ce ar fi insemnat sa calce in picioare votul popular. Este evident ca nu-i pasa de popor si ca nu a vorbit pentru cetatenii romani care, daca l-au urmarit, fie s-au amuzat de disperarea lui dezaxata, fie s-au enervat la culme.
Ceea ce e cu adevarat grav e ca toata mascarada a avut loc pentru stapanii lui de la Bruxelles si Washington, si Dumnezeu mai stie de pe unde. E clar ca vrea sa repete la indigo interventiile externe inadmisibile de la referendum. Si e clar ca saboteaza pe fata interesele Romaniei, actionand delirant impotriva poporului roman.
A reafirmat ca nu suntem stat de drept, a anticipat ca "raportul MCV va fi dezastruos", a repetat obsesiv ca au fost mari fraude la referendum si ca ele trebuie investigate pana la capat, a ridicat semne de intrebare cu privire la corectitudinea alegerilor viitoare, sugerand ca nu vor fi recunoscute si amenintand ca nu conteaza rezultatele, fiindca va numi pe cine vrea el. Asa crede el ca descurajeaza alegatorii.
USL trebuie sa se hotarasca, una din doua, repet: Basescu ori e ignorat, fiindca se baga cu disperare in seama, ori e suspendat. Cu informarea pe puncte a partenerilor externi. Cred ca varianta corecta e sa fie ignorat, fiindca a-l suspenda ar insemna sa fie bagat in seama, ceea ce vrea.
Declaratia lui de azi revendica o expertiza psihiatrica. Dezaxatul vrea din nou sa tarasca Romania sub oprobriul UE si al Departamentului de Stat.
Ar trebui internat.
Deci, USL sa-i atace pe basisti in tir continuu. Incepand cu Udrea si terminand cu ea. Adica, cu Basescu.