Cautare

1478 de rezultate pentru "timisoara rila cezar aurelian" (3.32 secunde)
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Municipiul Timisoara a fost ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021 Timisoara este orasul romanesc ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anunțat, vineri, Steve Green, seful juriului, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. ... Avem patru centre Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti: ... De exemplu, noi la Timisoara avem aproximativ 12, iar la Cluj sunt de zece ori mai mult.
Intre Timisoara si Viena, un drum cu masina dureaza sase ore. ... Care e gustul iernii in Timisoara si care e mirosul lui decembrie in Viena? ... Noaptea aceea a venit acum si in Timisoara, si in Viena.
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Mehedinti au descins, duminica dimineata, in 30 de locatii - 13 in localitatea Strehaia, noua in județul Hunedoara, patru in Cluj, trei in Timisoara si una in județul Arges.
Deputatul Aurelian Pavelescu, vicepresedinte al Partidului Initiativa Nationala, dar intrat in Parlament ca membru PD, coreleaza Legea statutului minoritatilor cu problema retrocedarii bunurilor si a terenurilor impadurite, in valoare de aproape sapte miliarde de lei, care au apartinut maghiarilor pana in 1918.
Organizatia PNTCD Bucuresti a anuntat, vineri, ca le-a retras sprijinul politic presedintelui partidului, Marian Milut, prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu si vicepresedintelui Radu Munteanu, si-l sustine pe Radu Sarbu pentru preluarea conducerii acestei formatiuni politice.
Democrat-liberalul Victor Mocanu va fi candidatul PDL Buzau la functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, iar la aflarea acestei vesti, liderul organizatiei, deputatul Cezar Preda, a anuntat ca-si da demisia din fruntea filialei buzoiene si ca nici nu va mai candida pentru Primaria Buzau.
Ei vor avea astfel castig de cauza in fata orientarii democrate, promovata de tandemul Cezar Preda-Radu Berceanu. ... Probleme de identitate La randul sau, Cezar Preda, vicepresedinte al PD, a declarat ca el va prezenta o motiune democrata pentru ca nu crede in schimbarea identitatii partidului.
Emil Boc va castiga sefia PD, dupa ce ieri contracandidatul sau Cezar Preda s-a retras din cursa. ... Vicepresedintele PD Cezar Preda a anuntat ieri ca a decis sa retraga motiunea social-democrata pe care o depusese in vederea obtinerii presedintiei partidului la Conventia Nationala din 25 iunie.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda (foto dreapta), a explicat ca procedura propusa de PD este legala si a fost folosita si in cazul Statutului functionarilor parlamentari, lege care a fost suspendata pe un an, timp in care se va veni cu un proiect nou, cu mai putine privilegii pentru categoria vizata.
De la liberali, eternul critic al PD si al lui Traian Basescu, Ludovic Orban, pe cand durul democratilor a fost vicepresedintele Cezar Preda.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri la Buzau ca Partidul Conservator nu se integreaza in Coalitie, nu doreste sau nu poate, singurul lucru care ar fi trebuit sa-l faca de mult fiind plecarea de la guvernare.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca Partidul Democrat nu se teme de initiativa PSD de a declansa procedura de suspendare din functie a sefului statului, Traian Basescu, transmite corespondentul Mediafax.
Cezar Preda a fost acuzat joi, de liderul PC Buzau, Valerian Tuclea, ca ar avea stranse legaturi cu primarul PSD al Buzaului. "Cezar Preda face parte din "Fratia trandafirilor", alaturi de primarul de Buzau, Constantin Boscodeala.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca nu renunta la demisia de la conducerea PDL Buzau, in conditiile in care filiala si conducerea partidului desemneaza la sefia CJ Buzau un baron local. ... Organizatia PDL Buzau isi va rezolva singura problema de optiune", a precizat Cezar Preda.
Cezar Preda, vicepresedinte al PD-L, a declarat joi ca democrat-liberalii ii cer lui Adrian Nastase sa demisioneze din Parlament, pentru ca acesta sa poata veni in fata justitiei ca orice cetatean.
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda a declarat ca Mona Musca ar trebui sa candideze independent, nu sa se "lipeasca" de vreun partid. ... Este o parere personala", a precizat pentru Medifax Cezar Preda.
Viceprimarul Paul Cezar Maftei isi exercita in continuare mandatul, cu toate ca hotararea de validare a acestuia a fost anulata de Tribunalul Galati, iar consilierii locaIi refuza sa se supuna unei hotarari judecatoresti. ... 2008 a CL Balasesti privind alegerea in functia de viceprimar a lui Paul Cezar Maftei.
Liderul PDL, Emil Boc, l-a parafrazat, vineri, pe Cezar, inainte de a intra la negocierile cu PSD, el anuntand ca "zarurile au fost aruncate" atunci cand a fost intrebat daca democrat-liberalii mai pot negocia cu liberalii privind formula viitorului Guvern. ... "Stiti ce a spus Cezar cand a trecut Rubiconul?
google-analytics.com