Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca Partidul Democrat nu se teme de initiativa PSD de a declansa procedura de suspendare din functie a sefului statului, Traian Basescu, transmite corespondentul Mediafax.
Preda a spus ca demersul lansat de Partidul Social Democrat este un exercitiu de imagine ce dovedeste lipsa de maturizare a conducerii PSD la varf. "Alaltaieri a avut o pozitie, ieri a avut o alta pozitie si presupun ca astazi va iesi cu un alt punct de vedere", a spus Preda.
Liderul PD a mai sustinut ca PSD "risca sa se arunce definitiv in afara politicii romanesti" daca continua demersul de suspendare a presedintele Romaniei, care beneficiaza de 60 la suta din increderea electoratului. Cezar Preda a continuat atacul la adresa PSD, spunand ca "o joaca de asemenea anvergura nu poate sa fie decat atributul unor oameni rau intentionati, al unor securisti demascati sau al unui partid care inca nu s-a maturizat politic la varf". "PD si presedintele Romaniei stau drept la judecata electoratului oricand se doreste, dar nu stiu cat de drept vor sta ei cand ii va judeca electoratul", a afirmat Cezar Preda. (D.P.)