Cautare

1478 de rezultate pentru "timisoara rila cezar aurelian" (3.05 secunde)
Aurelian Pavelescu revine cu o noua plangere privind fraudarea alegerilor dupa ce, cu o saptamana in urma, Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a dat solutie de neincepere a urmaririi penale apreciind ca faptele nu exista la plangerea depusa tot de el la 30 noiembrie 2004, cosemnatari fiind atunci Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu.
Cei trei semnatari - Cosmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu - cer Guvernului sa faca publica „strategia politica interna privind exploatarea rezervei nationale de petrol si gaze naturale“, in contextul exploziei preturilor acestora, si revizuirea legislatiei in domeniu.
Adunarea Nationala a Liderilor a hotarat, la sedinta lunara intrunita ieri, excluderea deputatului Aurelian Pavelescu din Partidul Initiativa Nationala (PIN), pentru incercarea de a negocia o fuziune cu Partidul lui Gigi Becali.
"Ar fi probabil o tema interesanta, chiar acum, in timpul dezbaterii publice a dosariadei, pentru comisia parlamentara de control a SRI", a spus Oprescu, referindu-se la afirmatiile lui Aurelian Pavelescu, fostul colaborator al lui Gusa.
Fostul presedinte al PN¥CD Cluj, Serban Radulescu, care a fost exclus din partid, cere demisia si excluderea presedintelui partidului, Marian Milut, si a prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu, pentru grave deservicii aduse imaginii PN¥CD.
Fostul ministru al Agriculturii nu a venit sa dea explicatii sau sa prezinte un punct de vedere privind scandalul in care este implicat, desi conducerea partidului i-a cerut acest lucru", a declarat Aurelian Pavelescu, prim-vicepresedintele PNTCD.
Teoretic, purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a PSD Constanta este Aurelian Arghir.
Candidatul PNT-CD la Primaria Capitalei, Aurelian Pavelescu, a declarat ca este mai inalt decat seful statului, avand 1,75 metri, si i-a adus aminte acestuia ca i-a fost avocat in dosarul Flota si a facut parte din grupul celor cinci colaboratori directi ai lui Traian Basescu in campaniile din 2004.
Popescu a fost inlocuit cu liberalul Aurelian Podeanu. Astfel, PSD va conduce Consiliul prin presedintele Victor Mocanu, in timp ce PNL va prelua controlul prin cei doi vicepresedinti, Ioan Caton Mateescu si Aurelian Podeanu, activitatea tn CJ fiind astfel deblocata.
Cu toate acestea, se stie ca cel putin 12 politisti din fosta DPF vor veni la DIAS-ul lui Emil Moraru (foto), dupa cum ne-a confirmat si comisarul sef Aurelian Zaheu, seful IPJ Constanta.
Astfel, nu numai Aurelian Zaheu va pierde sefia politiei la modul in care o cunoaste toata lumea in prezent, ci si Adi Toba, de la Frontiera, Marian Ureche de la Jandarmi si Viorel Costache, de la Pompieri.
Aurelian Bondrea "de creare a unei adevarate stangi pe esichierul politic romanesc". ... Cozmanca a precizat ca va continua eforturile pentru realizarea "unei autentice stangi democrate", chiar daca va renunta la proiectele de statut si la programul politic initiat de profesorul Aurelian Bondrea.
Cererea a venit in urma scandalului de la Piatra Neamt, in urma caruia s-a pus problema demiterii si sefului Inspectoratului Politiei Judetene Neamt, Aurelian Soric, pentru management defectuos. ... Imediat dupa incident, presa a relevat legatura dintre victima, familia acesteia si Aurelian Vasea Soric.
Totusi, ce se intampla acum pe piata valutara nu este chiar surprinzator pentru ca este vorba de decembrie, luna in care se tot fac plati si multi care au valuta o schimba in lei pentru a face cumparaturi“, explica analistul economic Aurelian Dochia.
La licitatia desfasurata la sediul Primariei Targu Jiu, pentru vanzarea unui teren de 1,5 hectare situat pe Aleea Digului, in continuarea Pietei Centrale, au participat un investitor din Austria, un afacerist local, Mihai Birsescu, si o persoana fizica, Aurelian Vilceanu, proprietarul magazinelor "Papusica".
Oferta de carti ' "Cum sa obtii usor un loc de munca", de John Bramham si David Cox, Editura Teora (9,5 RON) ' "Secretele unui bun Curriculum Vitae", de Florence Le Bras, Editura Teora (10,79 RON) ' "Engleza pentru cautarea unui loc de munca", de Serena Murdoch-Stern, Editura Teora (9,95 RON) ' "Prima zi de serviciu", de Aurelian Zburlescu, Editura All (14,9 RON) ' "Comunicarea eficienta", de Aurelian Zburlescu, Editura All (14,9 RON) ' "Etica si eficienta profesionala", de Violeta Chriac, Editura All (14,9 RON) ' "Etica muncii la romanii de azi", de Monica Heintz, Editura Curtea Veche (24 RON)
Analistul economic Aurelian Dochia este de parere ca Beijingul ar putea sarbatori detronarea Americii inainte de 2030, mai ales ca statul asiatic ‘‘s-a descurcat foarte bine in aceasta criza‘‘.
Nou-promovata s-a impus prin golurile marcate de Gabriel Iancu (27), dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Iulian Mamele asupra lui Aurelian Chitu, si prin Aurelian Chitu (90+2).
Frumoasa vedeta a fost gazda Vanghelionului de la Romexpo alaturi de Aurelian Temisan si a purtat la 12 noaptea o rochie Roberto Cavalli cu care a facut furori atat pe scena, cat si in culise!
Indragitul artist Aurelian Temisan a postat pe pagina sa de facebook cateva fotografii de la un botez unde artistul si sotia sa, actrita Monica Davidescu, au fost nasii unui baietel.
google-analytics.com