Cautare

2989 de rezultate pentru "thr marea nagra" (3.06 secunde)
Consensul in Europa privind securitatea energetica va fi dificil de atins in urmatoarea perioada, astfel ca este crucial ca tarile riverane la Marea Neagra sa formeze o coalitie pentru a sustine explorarea, productia si transportul resurselor energetice, a declarat la Bucuresti un reprezentant al SUA.
Rusia va construi o autostrada care va inconjura Marea Neagra. ... Presedintele rus Dmitri Medvedev a semnat, luni, legea care ratifica memorandumul international privind construirea unei autostrazi care sa inconjoare Marea Neagra.
SECRETUL de sub Marea NEAGRA: TUNELURI sapate pentru a-si duce taranii oile in Turcia Stia Securitatea de existenta acestor tuneluri megalitice de sub Marea Neagra?
In acest sens, ministrul a precizat ca "daca era vorba despre Delta Dunarii sau despre alta zona, atunci era alt treaba, dar Marea Neagra, nu".
Desi ministerul britanic a acceptat rapoarte OZN de la toata lumea (si marea majoritate a rapoartelor a venit de la public), observatiile de maxim interes au fost cele in care au fost martori politisti, piloti, sau personalul militar.
Potrivit Scotland Yard, sase avioane comerciale care apartin de trei companii aeriene americane urma sa fie atacate in aer, la jumatatea zborului dintre Marea Britanie si Statele Unite. ... Pericolul nu a trecut insa si este in vigoare, in continuare, gradul de alerta critica in Marea Britanie.
Si orice tara care are iesire la Marea Neagra are dreptul la o flota care sa-i permita sa-si apere tarmurile si rutele comerciale. ... Deci, cum ziceam, flota Rusiei la Marea Neagra.
"Pe la jumatatea anilor '80, multi specialisti spuneau ca Marea Neagra moare. Realitatea este ca Marea Neagra nu era pe moarte, dar nici bine nu era.
Luni, 26 mai 2008, se implinesc 24 de ani de la deschiderea oficiala a navigatiei pe Canalul Dunare - Marea Neagra (CNDM), ce constituie veriga de legatura a traficului maritim prin Portul Constanta de traficul fluvial pe apele interioare europene, formand o importanta ruta de transport cu costuri reduse pentru o gama larga de marfuri si servicii.
Marea Britanie a devenit liderul mondial in ceea ce priveste utilizarea internetului pe telefonul mobil Marea Britanie a devenit liderul mondial in ceea ce priveste utilizarea internetului pe telefonul mobil, detronand astfel Japonia.
Statele Unite si Marea Britanie au lansat in cursul noptii bombardamente in Yemen, ca raspuns la atacurile rebelilor Houthi asupra transporturilor maritime din Marea Rosie.
Presedintele Traian Basescu si premierul britanic Tony Blair au discutat ieri despre integrarea Romaniei in UE, despre colaborarea la Marea Neagra, dar si despre problema coruptiei si regimul vizelor pentru cetatenii romani care calatoresc in Marea Britanie.
Marea Dragoste/ RevistaTango.ro: ... Si de povesti, marea majoritate, adevarate. ... Marea Dragoste/ RevistaTango.ro: ... Marea Dragoste/ RevistaTango.ro: ... Marea Dragoste/ RevistaTango.ro:
Continentul mitic Westeros Povestea are loc intr-o lume fictiva, pe un continent numit Westeros, aflat in vestul indepartat al lumii lui Martin, fiind separat de continentul Essos de Marea Stramta si se lantul de insule numit Stepstones.
Clarke face parte dintr-un grup mic de ufologi din Marea Britanie, care sunt absolut obsedati de persoana mea, avand in vedere munca privind OZN-urile pe care am depus-o in cadrul guvernului (...) Am considerat - si Ministerul Apararii a fost de acord - ca documentele care se refera la activitatile mele de afaceri sunt private si nu ar trebui sa ajunga in mainile unor personaje neplacute care pandesc la periferia ufologiei".
Pope a subliniat ca in legea libertatii de informare, care este in vigoare in Marea Britanie, se specifica un mare numar de motive care scutesc statul de obligatia de a face publice anumite documente solicitate.
Alte documente OZN desecretizate in Marea Britanie (Autor: ... Nick Pope, care a condus anterior proiectul OZN al Ministerului Apararii, a afirmat ca Marea Britanie nu are nicio dovada a vietii extraterestre, dar a adaugat:
Cum s-a impotmolit Marea Schisma (Autor: ... Parea ca se apropie incet marea schisma, dar totul s-a impotmolit in buna traditie romaneasca: ... Or, ruperea parlamentarilor PDL era programata pentru miercuri, 22 mai, iar marea lansare a noului Partid Popular rebrenduit peste cateva zile, pe 25 mai.
axa marilor (Marea Caspica - Marea Neagra - Marea Mediterana) si axa fluviilor si canalelor (Rhin - Main - Dunare), legand Marea Nordului cu Marea Neagra.
axa marilor (Marea Caspica - Marea Neagra - Marea Mediterana) si axa fluviilor si canalelor (Rhin - Main - Dunare), legand Marea Nordului cu Marea Neagra.
google-analytics.com