Cautare

2989 de rezultate pentru "thr marea nagra" (3.27 secunde)
In perioada urmatoare vor sosi deja in premiera, in Portul Constanta, cateva nave de transport plecate din Portul Rotterdam, nave ce vor tranzita Canalul Dunare-Marea Neagra, a declarat vineri Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile SA, cu prilejul unei conferinte de presa organizata la sediul companiei.
Permisele de munca stabilite pentru romanii si bulgarii necalificati ce vor veni in Marea Britanie in 2007 se vor reduce de la 20.000 la 10.000.
Ultimul act aditional la contractul pentru exploatarea resurselor naturale din Marea Neagra va fi desecretizat in totalitate. Premierul a promis ca, pe viitor, nu se vor mai incheia astfel de documente, decat daca este vorba despre siguranta nationala si de aparare.
La sediul Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanta a avut loc, ieri, o festivitate dedicata implinirii a 25 de ani de la deschiderea navigatiei si- implicit- punerea in exploatare a Canalului Dunare-Marea Neagra.
Marea Britanie doreste sa ajute Romania in plan economic. ... Referitor la misiunile economice din Marea Britanie care au vizitat Romania, ambasadorul britanic a amintit un grup de potentiali investitori din Irlanda de Nord, iar grupul britanic Provident Financial tocmai a deschis la Ploiesti o sucursala.
"In 2018 sarbatorim 100 de ani de la Marea Unire, dar n-am facut marea integrare a regiunilor" In ultima saptamana am vazut impreuna cum, la noi, soselele de mare viteza ajung sa coste enorm si cum, de cele mai multe ori, se poticnesc la jumatatea drumului.
Danemarca era, de atfel, marea favorita a concursului Pe locul doi s-a clasat Azerbaidjan - cu 234 de puncte, iar pe trei Ucraina - cu 214 puncte.
100 de editii ale revistei Tango - Marea Dragoste si o aniversare plina de iubire. ... Iar acum, la noua ani de la iesirea sa pe piata, titlul sau Marea Dragoste/ revistatango.ro redefineste intelept esenta cautarilor de pana acum.
mizele unui an electoral Nu cred ca am dat suficienta atentie problemelor generate de deschiderea pietei muncii din Marea Britanie pentru cetatenii romani, cu incepere de la 1 ianuarie 2014.
Prietena mea face parte din marea majoritate a fetelor care sunt indragostite de plaja, mare si bronz.
E o mica statiune situata in sudul insulei Thassos, la Marea Egee! ... Destul de dragut, mai fusesem in Grecia, in Insulele Ionice, dar niciodata la Marea Egee. ... Atat de frumos era sa privesti si sa asculti marea! ... Totul era verde, iar marea incredibil de frumoasa si linistita.
FMI face un apel pentru o tranzitie lina spre o noua relatie intre UE si Marea Britanie Uniunea Europeana cere Marii Britanii sa lanseze procedura de iesire din blocul comunitar "imediat ce va fi posibil", pentru a evita o incertitudine nenecesara, a declarat un oficial de rang inalt al UE, transmit France Presse si DPA.
Gura Portitei, statiunea unde marea se imbina cu Delta Dunarii (Autoare: ... Plajele salbatice precum Vadu si Corbu au ajuns sa fie printre destinatiile preferate ale celor care iubesc marea si linistea.
Actiunile terestre au fost acompaniate de confruntarile dintre flotele Imperiului Rus si Imperiului Otoman din Marea Neagra.In data de 23 februarie 1917, actiunile rusilor au fost oprite din cauza Revolutiei Ruse.
Dupa atat potop de inundatii, a aduce vorba despre Marea Neagra ar putea insemna - ca sa zicem asa - sa fortezi supraprea-plinul.
O autostrada va traversa Europa de la Marea Baltica la Marea Egee si va face legatura si cu Marea Neagra.
Agentia Nationala de Resurse Minerale a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia.
Fie ca a fost vorba despre stiri, despre editiile speciale de "Happy Hour" si "Dansez pentru tine" sau marea finala in care Ella Dumitru si Octavian Strunila au reusit sa cistige marele premiu de 60.000 de euro, toate aceste programe au facut deliciul telespectatorilor care s-au lasat purtati in lumea povestilor implinite, a dansului si a sperantei.
Ufologul Robert Hastings, cel care s-a evidentiat prin investigarea relatiilor dintre OZN-uri si armele nucleare scria pe 22 iunie, intr-un articol, ca disponibilizarea tuturor fisierelor OZN, ca si inchiderea biroului OZN in 2009, reprezinta "decizii calculate" ale Ministerului britanic al Apararii pentru a se preface ca nu mai este interesat de fenomenul OZN, desi numarul rapoartelor de observatii venite de la marele public din Marea Britanie a atins un nivel foarte ridicat".
MAREA BRITANIE Marea Britanie are deja una dintre cele mai vechi si mai sangeroase traditii cu privire la miscarile saperatiste. ... Separarea Irlandei de Nord fata de Marea Britanie si crearea unei Irlande Unite.
google-analytics.com