Cautare

1953 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan" (5.12 secunde)
Bogdan Teodorescu este de parere ca parlamentarii ar putea respinge motiunea, dar sa voteze suspendarea. • Bogdan Teodorescu:
Vasile Dancu, Alfred Bulai, Dan Andronic, Bogdan Teodorescu si Adriana Saftoiu au raspuns pentru "Puterea". ... Alfred Bulai, Bogdan Teodorescu si Adriana Saftoiu sunt cei care afirma ca demisia nu i-ar fi benefica lui Emil Boc din punct de vedere politic. ... • Bogdan Teodorescu:
Razvan Mateo Mateescu) Victor Ponta a anuntat la o conferinta de presa ca a cooptat la echipa PSD de consultanti "trei nume recunoscute in societatea civila și mediulacademic", referindu-se la Daniel Daianu, Liviu Voinea și Bogdan Teodorescu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat, sambata, la Oradea, ca obligarea parlamentarilor sa voteze "la vedere" este o crasa incalcare a Constitutiei.
Keseru (41‘), Bogdan Stancu (53‘), Torje (62‘ - penalti) si Costin Lazar (85‘) au punctat pentru tricolori.
Romania a inceput meciul excelent si in minutul 3 a reusit sa obtina penalty, dupa ce lovitura de cap a lui Bogdan Stancu a fost respinsa de pe linia portii, cu mana, de Grigoryan. Acelasi Bogdan Stancu a transformat penalty-ul si a dechis scorul.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... In epoca fast-everything, noi o sa facem slow-radio, redescoperind impreuna cu ascultatorii valorile radioului pe indelete", zice Bogdan Stratula, directorul executiv al postului. ... Bogdan Stratula si Marius Vintila imi vor fi colegi.
Una din acestea este denumita Electronic Doctor Stem Generator si a fost creata de medicul roman Bogdan Vladila, pentru recuperarea in afectiunile maxilo-faciale si atenuarea ridurilor, iar din aceasta luna este folosita si in cadrul celei mai mari clinici de vertebrologie din Romania.
Manechinul-cantaret Bogdan Vladau a comis-o din nou! ... Nu am baut decat un pahar cu sampanie, dar nu mancasem nimic toata ziua", a spus Bogdan Vladau. Experienta care ar fi trebuit sa-l traumatizeze pe viata nu i-a servit, se pare, nici macar ca lectie manechinului Bogdan Vladau.
In 2008, Chiliman a demontat corturile lui Bogdan Olteanu Nu este pentru prima oara cand Andrei Chiliman face opinie separata in PNL. In 2008, Chiliman nu a vrut in ruptul capului ca presedintele Camerei Deputatilor de atunci, Bogdan Olteanu, sa candideze intr-un colegiu din sectorul 1.
Deputatii liberali nu au luat in seama sugestia presedintelui Basescu privind sustinerea candidaturii Monei Musca la sefia Camerei Deputatilor si l-au desemnat ieri, prin vot, pe actualul ministru pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, pentru a-l inlocui pe Adrian Nastase.
Iar cand politicienii care se afla in situatii de genul celei descrise mai sus se cheama Viorel Marian Pana sau Bogdan Nicolae Niculescu-Duvaz, situatia este cu atat mai delicata.
Principalul contracandidat va fi liberalul Bogdan Olteanu, dupa cum a anuntat ieri Puiu Hasotti.
Noul presedinte al deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a carui numire oficiala se publica in acel moment in "Monitorul Oficial", a avut ieri prima sa intalnire informala cu presa in biroul care pana joia trecuta i-a apartinut social-democratului Adrian Nastase.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a expus ieri, cu elan tineresc, primul sau bilant al activitatii legislative si a promis ca in mai si iunie vor fi adoptate legile pentru integrarea in UE.
Dupa ce chiar de Ziua Europei Parlamentul suedez a ratificat tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei la marea familie europeana, cu unanimitate de voturi, in cursul zilei de ieri, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu s-a intors dintr-o vizita de la Bruxelles.
Administratia centrala din Romania nu se intalneste cu cea locala, a declarat ieri prese-dintele Traian Basescu cu prilejul depunerii juramantului de catre conservatorul Bogdan Pascu, caruia i-a urat sa-i convinga pe colegii sai din Executiv ca reforma institutiilor nu poate fi evitata.
Purtatorul de cuvant al conservatorilor, Bogdan Ciuca, a declarat ieri ca PC nu doreste alegeri anticipate pentru ca "populatia nu se regaseste in clasa politica" si pentru ca "nu se va schimba nimic atata vreme cat va fi mentinut acelasi sistem de vot".
Bogdan Ciuca - Deputat PC Purtatorul de cuvint al conservatorilor este destul de des prezent pe internet, imediat dupa ce Google afiseaza paginile virtuale in care poate fi gasit numele sau.
Tania Bogdan, inspector general al ISJ, crede ca ar fi mai bine daca invatamintul ar fi subordonat CJ. ... Totul este doar un plan", ne-a declarat Tania Bogdan, inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean.
google-analytics.com