Cautare

1953 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan" (2.93 secunde)
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a avut la sfirsitul acestei saptamini o conferinta de presa atipica.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a remis ieri Agentiei Mediafax un comunicat, semnat de presedintele grupului, Mugur Ciuvica, in care i se solicita presedintelui Traian Basescu sa-l demita pe consilierul economic, Bogdan Chiritoiu.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Cel care a facut nominalizarea este Bogdan Olteanu. ... Intrebat daca PNL are candidat pentru alegerile prezidentiale din 2009, Bogdan Olteanu a raspuns: ... Asa s-a intamplat si acolo", a afirmat Bogdan Olteanu.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, considera ca Traian Basescu traieste intr-o telenovela de prost gust. ... Doreste sa demonstreze prin astfel de atitudini ca are dusmani si ca este amenintat permanent de acestia", a apreciat Bogdan Olteanu.
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda i-a replicat, joi, liberalului Bogdan Olteanu, care l-a acuzat de afaceri cu primarul PSD Constantin Boscodeala, caracterizandu-l drept "un mare gunoi politic".
Magistratii Tribunalului Constanta au ascultat, ieri, argumentele fostului politist Bogdan Rosu, pentru care solicita redeschiderea si rejudecarea dosarului in care a fost condamnat pentru trafic de influenta si complicitate la fals material si uz de fals.
Sedinta s-ar putea solda cu sanctiuni pentru organizatiile locale neperformante, a anuntat purtatorul de cuvant al formatiunii, Bogdan Ciuca.
Nemultumit de directia in care se indreapta tara noastra sub actuala guvernare, vicepresedintele conservator Bogdan Liviu Ciuca a anuntat ca noul program cu care vine Alianta PSD-PC va fi "cel mai ambitios, cel mai articulat si aplicat program de guvernare care a existat pana acum in Romania".
Daniela Buruiana - 0% prezenta, Ioan Turc (PNL) - 2%, Miron Mitrea (PSD) - 4%, Bogdan Pascu (PC) - 6%, Titu Gheorghiof (PNL) - 8%, Liviu Almasan (PDL) - 9%, Floriana Jipa (PRM) - 13%, Florin Zamfir (PNL) - 14%, Gheorghe Mirel Taros (PNL) - 16%, Dan Ioan Popescu (PC) - 16%, Gabriel Vlase (PSD) - 19%, Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) - 21%, Lavinia Sandru (independent) - 22%.
Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat pentru NewsIn ca atacul PRM in contencios administrativ nu va conduce la intarzierea aplicarii votului uninominal pentru alegerile parlamentare, iar demersul acestui partid poate fi considerat unul politic sau de imagine.
Presedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu si liderul grupului PNL Crin Antonescu au fost facuti si ei responsabili de conducerea liberalilor pentru situatia creata de adoptarea in parlament a legii de majorare cu 50% a salariilor profesorilor, au declarat pentru NewsIn surse liberale.
Ion Bogdan (foto) a fost investit ieri in functia de director al Directiei Silvice Constanta, dupa ce saptamana trecuta Anton Ferencz a decis sa demisioneze din respectiva functie. ... 2009, prin care inginerul Ion Bogdan a fost desemnat director al Directiei Silvice Constanta.
Analistul Bogdan Teodorescu a explicat ca, din sondajele care nu au fost date publicitatii, elaborate in laboratoarele partidelor, prezidentiabilul PSD Mircea Geoana este doar cu doua-trei procente in fata lui Crin Antonescu, lupta politica pentru turul doi fiind, deci, extrem de stransa.
Traian Basescu fuge cat poate de eventualitatea dizolvarii Parlamentului si de organizarea anticipatelor deoarece PD-L nu ar castiga un astfel de scrutin, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Inpolitics il citeaza pe Bogdan Teodorescu:
Bogdan Teodorescu: "Mircea Geoana a fost o arma a actualei puteri" Din functia de presedinte al Senatului, Mircea Geoana a fost o arma a actualei puteri si un garant al "jocurilor" PNL, senatorul facand de mult nota discordanta cu PSD, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Cel mai interesant a fost dialogul la distanta intre Viorel Hrebenciuc si Bogdan Teodorescu. Bogdan pleda pentru ca penalii sa plateasca in justitie, Hrebe sustinea ca mai importanta e guvernarea.
Bogdan Teodorescu - de ce a fost PDL spulberat la alegeri Traian Basescu si PDL au platit, la locale, nota de plata a masurilor impopulare si a arogantei fata de romani, fapt care a dus la "spulberarea PDL" in alegeri, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Bogdan Teodorescu:
google-analytics.com