Radio SEVEN a avut lansarea pe 11 decembrie, pentru bucuresteni, pe 103,4 FM.
Echipa este formata din oameni cu multi ani de experienta in radio: Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam.
"Formatul postului este Adult Contemporary, iar noi toti suntem din target, si ca varsta, si ca preferinte muzicale. O sa facem radio de placere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai linistit, mai echilibrat. In epoca fast-everything, noi o sa facem slow-radio, redescoperind impreuna cu ascultatorii valorile radioului pe indelete", zice Bogdan Stratula, directorul executiv al postului.
Matinalul Sapte dimineata (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Gainusa si Laura Ivancioiu. Vor fi informatii pentru bucuresteni, subiectele zilei discutate cu ascultatorii, rubrici produse, scrise in stilul caracteristic lui Mihai.
Mihai Gainusa a implinit anul acesta, in februarie, 20 de ani de radio. A realizat emisiuni de umor, matinale si chiar stiri la Delta RFI, Radio 21 si Kiss FM. ''Uneori viata iti dovedeste ca e rotunda ca un disc de vinil. Pentru mine surpriza a fost sa ma reintalnesc cu oamenii de radio care mi-au marcat inceputurile in meserie. Mihai Dinu, cu care acum aproape 20 de ani realizam matinalul la Delta RFI, mi-a propus matinalul la noul Radio SEVEN. Fosta mea colega, Laura Ivancioiu, imi va fi partenera de dialog. Bogdan Stratula si Marius Vintila imi vor fi colegi. Sunt profesionisti de radio pe care-i apreciez pentru verticalitate si implicare. Stiti de ce am incredere in acest proiect? Fiindca nu mai avem nimic de demonstrat nimanui. Vom face radio din placere, pentru ascultatorii nostri, dar si pentru noi. Plus ca, pentru mine, 7 e un numar norocos".
Laura Ivancioiu a facut radio 10 ani, la 21, Delta RFI, Total si Radio Contact. Dupa matinalul de la Radio Contact, alaturi de Razvan Popescu, Laura si-a deschis agentia de PR Deci Se Poate. ”Mi se facuse dor de ascultatori, iar un matinal cu Mihai e revenirea ideala. Ne stim de 19 ani, dar abia acum facem prima emisiune impreuna.”
La butoane va fi Alex Craciun, si el cu o experienta de 8 ani in radio (Student FM, HFM).
In drive time (17.30-19.30), Marius Vintila va prezenta emisiunea Cuvinte. Cu Vintila.
Marius Vintila este cunoscut pentru cei 15 ani de radio impartiti, in principal, intre Pro FM si Radio Guerrilla. 
De 12 ani este si voice over pentru National Geographic Channel. 
”Timp de doua ore dupa serviciu asculti cuvinte rostite in direct de realizator si de ascultatori pe marginea subiectelor de interes pentru comunitatea urbei.” spune Marius.
”All U Can Read” este un talk show in doi. Marius Chivu invita un scriitor in fiecare luni de la 22.00, pentru a discuta o carte nou aparuta si a asculta impreuna muzicile preferate ale invitatului.
Marius Chivu scrie carti si articole pentru Dilema Veche si Elle, traduce si colaboreaza pentru emisiuni culturale cu RFI Romania si Radio Romania Cultural.
Directorul executiv al postului este cunoscutul creator de radiouri, Bogdan Stratula. Bogdan lucreaza in media de 25 de ani, a fost prezentator de emisiuni si director in Nova, Uniplus, Pro FM, Media Pro Music, ZU, Antena 1. ”Prin Radio SEVEN vrem sa redescoperim radioul de pe toate frecventele orasului: cultura, mediu universitar, social.”
Director de programe este Mihai Dinu. Dupa 24 de ani de experienta in radio (RFI, Gold, Guerrilla), Mihai e bucuros sa aleaga pentru post, in sfarsit, muzica pe care si el o prefera.
"Sound-ul este deschis si extrem de fredonabil, pertinent ca fond (pop si pop-rock), dar cu accente dulci (downtempo, trip hop) si picante (electro, indie)", spune Mihai.