stirileprotv.ro: iLikeIT. Cablul care nu se strica niciodata, fiindca e facut din KEVLAR.Solutii pentru toate problemele telefonului
Telefonul mobil, desi foarte puternic astazi, are cateva probleme. Bateria, care de multe ori abia daca tine o zi, spatiul de stocare, plus celebra eroare fix cand vrei sa faci o poza.
Pentru toate exista o rezolvare rapida. George Buhnici vine cu solutii la iLikeIT. In cele din urma vom scapa si de cablul de incarcare, dar pana atunci, cine este adeptul cablului de incarcare si cauta unul mai rezistent decat ultimul aruncat, are varianta de la Zus. Zus foloseste Kevlar, acelasi material folosit pentru vestele anti-glont. Asta il face foarte rezistent, iar producatorul ofera garantie pe viata. Poate fi folosit si pentru tractari, la nevoie!
Pentru memorie - solutia este un stick. Se ataseaza telefonului cu ajutorul unei carcase speciale - asa o sa fie greu de pierdut. Cel mai mic stick, de 32 de gigabiti, costa 48 de dolari pe kickstarter.
Acum, cu suficient spatiu in telefon, poti sa faci fotografii 360 cu acest aparat special pentru smartphone. Fotografiile pot fi vazute apoi cu orice pereche de ochelari de realitate virtuala. Aparatul costa 200 de dolari.
Exista si un accesoriu potrivit pentru cei care folosesc mult telefonul in public. Iata aceasta folie polarizata pentru ecranul smartphone-ului. Pentru utilizator, ecranul e pornit, dar cei din jur nu vad nimic!