Cautare

1365 de rezultate pentru "taxe" (2.68 secunde)
Pe de alta parte, organizatorii de cazinouri sustin ca noile taxe vor falimenta multe dintre acestea si tot bugetul de stat va pierde nemaiincasand impozitele anuale.
Ce taxe platim Exemplu de taxe pentru constituirea unei societati comerciale cu capitalul social de 200 de lei, cu mai multi asociati si cu sediul social cu activitate:
Cuantumul acestei taxe se va dubla din ianurie 2008. ... Pe de alta parte, prin scumpirea bariliului de petrol, cumulat cu introducerea acestei taxe de mediu, pretul carburantilor va exploda, considera Silvian Potlogea.
Tot printre statele cu numarul cel mai mic de taxe de platit pe an de catre firme se afla si Suedia, cu 2 plati, se mai precizeaza in raportul "Doing Business 2009" al Bancii Mondiale.
Posesorii de "motoare" ar putea plati din acest an taxe pentru emisiile poluante. ... Odata intrata in vigoare, proprietarii de autovehicule pe doua roti ar putea plati taxe mai mari, calculate in functie de gradul emisiilor poluante. ... Pana acum nu plateam astfel de taxe.
Mii de craioveni figureaza in evidentele Directiei de Impozite si Taxe ale Primariei Craiova cu doua sau mai multe locuinte. ... Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova a identificat peste 7.600 de persoane fizice care detin in oras de la doua apartamente in sus.
Si nu poti impune taxe speciale pe necesitati. ... Din pacate, exemplul inlocuirii unei taxe cu alta nu este o noutate in Romania.
De ieri platim mai putine taxe si tarife parafiscale.
Le multumesc colegilor mei din Senat pentru mobilizarea generala si pentru votul dat Legii prin care se elimina 102 taxe si impozite nefiscale!
Atat in ceea ce priveste cele 102 taxe, cat si legat de Legea conversiei creditelor in francilor elvetieni. ... Eliminarea, printr-un singur act normativ, a nu mai putin de 102 taxe care ii impovarau pe romani.
Piata automobilelor second hand va fi afectata de noile taxe propuse de Ministerul Finantelor Publice (MFP). Acest lucru se va intampla doar daca proiectul ordonantei de urgenta care cuprinde majorarea mai multor taxe si impozite nu va suferi modificari dupa ce va fi supus dezbaterii publice.
Anul trecut, au platit sapte-opt persoane, dintre care cativa locuiesc in strainatate", a declarat Ion Vacariu, directorul Directiei de Impozite si Taxe Locale Craiova.
Potrivit celor declarate de secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Catalin Doica, in Romania exista in acest moment 420 de taxe si impozite.
Prin acest act normativ, dupa analizarea tuturor pozitiilor tarifare propuse pentru exceptare sau reducere de taxe vamale, MFP a propus eliminarea din lista a 50% din pozitiile de la produsele industriale (de la 1.029 la aproximativ 500) si a 35% la produsele agricole (de la 1.600 la 550).
colectarea cat mai multor taxe pentru a fi impartite aleatoriu. De aceea transportatorii cer amendarea Legii 366/ 2001 in conformitate cu prevederile europene, care prevad reduceri de taxe pentru transportatorii rutieri care achizitioneaza autovehicule noi, si cu angajamentele Romaniei asumate in fata UE.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) va propune Guvernului impozitarea suplimentara a companiilor petroliere prin introducerea unei taxe de 6% din valoarea productiei brute anuale pentru exploatarea zacamintelor de titei, a declarat Agentiei Mediafax ministrul de resort, Codrut ßeres.
Introducerea unei taxe de impozitare de 6% pe valoarea productiei brute anuale de zacamant de titei extras va atrage dupa sine scumpirea carburantilor la pompa. ... Ca atare, clientii sunt cei care platesc aceste taxe statului, numai ca indirect, prin intermediul companiilor petroliere".
In Uniunea Europeana, multe universitati percep taxe de studiu, spre deosebire de Romania, unde invatamantul superior este gratuit, dar taxele de scolarizare platite de studentii romani care vor sa invete in statele membre vor scadea.
Noile taxe vor fi stabilite in cateva saptamani, dupa discutiile in prealabil cu oficialii europeni, dupa cum ne-a asigurat Vladescu.
Aceasta inseamna ca 8% din marfurile de import beneficiaza de taxe vamale mai reduse si 5% au taxe vamale mai mari decat pana acum.
google-analytics.com