Cautare

2876 de rezultate pentru "taxa auto" (7.75 secunde)
Asociatia care colecteaza taxa ecologica aplicata electrocasnicelor si care trebuie sa se ocupe de reciclarea acestora nu a fost inca autorizata de Ministerul Mediului. ... CECED, asociatia care s-a angajat sa preia responsabilitatea de colectare si reciclare a produselor electrocasnice si electronice, a gasit o explicatie stupida pentru noua taxa:
O noua taxa verde pentru autoturisme ar putea fi introdusa in Romania, iar din suma stransa va fi finantat un program de colectare a deseurilor rezultate de la autovehicule, a anuntat comisarul general al Garzii Nationale de Mediu, Octavian Marius Popa.
105/2006, taxa pentru emisiile de poluanti provenite de la surse mobile, cunoscuta si ca taxa pentru teava de esapament, a fost eliminata. Prin urmare agentii economici pot spune ca au o taxa in minus de achitat la bugetul statului.
De la 1 ianuarie 2007, o data cu aderarea Romaniei la UE, soferii romani ar putea plati cu 40% mai mult pentru politele de raspundere civila auto (RCA), estimeaza analistii din piata.
Ministrul a purtat marti discutii cu reprezentantii Comisiei Europene pe marginea taxei auto, la o saptamâna dupa ce o delegatie româna a prezentat modificarile aduse taxei auto reprezentantilor Directiei Generale pentru Taxe si Uniune Vamala.
Taxa pentru localuri majorata cu 100% Edilii vor introduce o reducere de 5% pentru plata integrala a impozitelor locale Municipalitatea ti-a prezentat ieri propunerile in ceea ce privette politica fiscala pentru anul in curs ti pentru urmatorii ani de mandat. ... Municipalitatea propune cretterea taxei pentru mijloacele auto cu 10%.
Taxa de poluare ar putea fi eliminata si restituita integral, reactualizata cu indicele inflatiei, au decis ieri comisiile reunite de administratie si buget-finante, o data cu discutarea Ordonantei nr.
Taxa de poluare ar putea fi eliminata si restituita integral, reactualizata cu indicele inflatiei, au decis ieri comisiile reunite de administratie si buget-finante, o data cu discutarea Ordonantei nr.
Ceata de pe piata auto cauzata de taxa de prima inmatriculare aplicabila de la 1 ianuarie 2007 s-a extins si asupra vanzarilor de automobile second hand.
Taxa de timbru social a fost instituita in urma cu opt ani, prin Ordonanta de urgenta 118/1999, de infiintare a Fondului de solidaritate. Taxa se aplica masinilor noi din import cu o capacitate cilindrica mai mare de 2.000 cmc si participantilor la jocuri de noroc.
Reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor vor ca taxa speciala pentru autoturismele noi, inmatriculate intr-o perioada mai mare de un an de la momentul fabricatiei, sa fie calculata luand in considerare o vechime de pana la un an.
In doar cateva luni de la intrarea in vigoare, taxa auto de prima inmatriculare se arata a fi o importanta sursa de venit pentru bugetul de stat.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat ieri ca taxa auto de prima înmatriculare nu va fi eliminata si nici redusa, precizând ca actualele discutii ale ministrului Varujan Vosganian cu reprezentantii Comisiei Europene vizeaza doar aspecte de ordin tehnic.
Românii ar putea recupera banii platiti ca taxa de prima înmatriculare daca depun o petitie cu aceasta solicitare la Comisia pentru petitii din cadrul Parlamentului European.
Posesorii de autovehicule care vor sa isi recupereze taxa de prima inmatriculare trebuie sa ridice actele ce atesta data primei inmatriculari de la Serviciul Inmatriculari de la Directia Permise si Inmatricularea Vehiculelor si nu la Registrul Auto Roman (RAR), potrivit unui comunicat al institutiei.
Taxa auto se va mari anul viitor in medie cu 45 - 50 %. ... Astfel, de la 1 ianuarie 2011 se va plati taxa de poluare si pentru masinile Euro 5.
Toate bune si frumoase, iar, atata timp cat luam in considerare sustinerea tuturor celor care au platit deja taxa de prima inmatriculare, aceasta motiune nu face decat sa le dea o bruma de speranta ca poate, intr-o zi, acest bir va fi scos, si, asa cum cere si continutul motiunii simple, li se vor inapoia banii tuturor celor ce au platit taxa, de la infiintare si pana in prezent.
Comertul cu piese de schimb auto contrafacute a atins la ora actuala, in Romania, cote ingrijoratoare, dat fiind ca cifra de afaceri cu astfel de produse se ridica, potrivit analistilor Aliantei Romane pentru Combaterea Contrafacerilor, la jumatate de miliard de dolari anual.
Asiguratorii spun ca este inevitabil ca pana la sfarsitul anului preturile asigurarilor auto de tip CASCO sa nu creasca. ... cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto.
Piata auto romaneasca este cunoscuta ca piata cu foarte multe autovehicule second-hand. ... Proprietarii de service-uri auto cunosc acest fenomen, confruntandu-se foarte des cu persoane care au cumparat autovehicule la mana a doua aduse din Occident si au probleme grave in special la motor sau directie.
google-analytics.com