Cautare

1032 de rezultate pentru "surugiu ilie" (2.60 secunde)
Eugen Barbu, Corneliu-Vadim Tudor, Dan Zamfirescu, Ion Dodu Balan, Dinu Sararu, Adrian Paunescu, Ilie Badescu, Mihai Ungheanu, Nicolae-Dan Fruntelata, Arthur Silvestri si Ilie Purcaru.
Biletul transmis de Calin Popescu-Tariceanu lui Traian Basescu nu are consecinte juridice, iar declaratia sefului statului are raspunsul juridic in motivarea diplomatica a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) emisa in cazul telefonului dat de premier, in mai 2005, procurorului general de atunci, Ilie Botos.
Coplesit de grija satului, Ion Radoi din comuna Farcas, judetul Dolj, ne-a scris in speranta ca-l vom ajuta sa-si gaseasca dreptatea pe care crede ca o are si nu i-o da primarul Ilie Nemtaru.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat la sfA¢rsitul saptamA¢nii trecute ca liderul filialei gorjene, Dan Ilie Morega, a fost suspendat pentru o luna din partid, perioada in care secretarul general al PNL va face o ancheta la organizatia judeteana din Gorj.
Considerati principalii combatanti in lupta pentru scaunul de primar in municipiul Oradea, Ilie Bolojan si Mihai Groza sunt deja pe baricade. ... Donatii pentru PNL Candidatul PNL la Primaria Oradea, Ilie Bolojan, surprinde din nou, asa cum a facut si pe vremea cand era prefect de Bihor.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, l-a acuzat, miercuri, intr-o conferinta de presa, pe vicepresedintele filialei, Emanoil Negut, seful Corpului de Control al Guvernului, ca a incercat sa realizeze "o mica cooperativa prin care sa dezbine organizatia".
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
Presedintele PSD si ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, au participat la o intalnire cu agricultorii şi cu oamenii de afaceri din judetul Suceava.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a declarat ca va initia la nivel parlamentar demersuri pentru ca, impreuna cu alti alesi liberali sau de la alte partide, sa blocheze reorganizarea sistemului energetic, asa cum a fost propusa de ministrul economiei, Adriean Videanu.
Fara sa recunoasca faptul ca s-a inteles cu Dan Ilie Morega pentru un post de viceprimar in Turburea, presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, a afirmat ca le va cere sustinatorilor si simpatizantilor PSD sa o voteze, la alegerile din aceasta duminica, pe candidata liberala, Daniela Ursulescu:
Premierul Emil Boc i-a intrebat pe ministrii PSD, la finalul sedintei de guvern, daca si-au schimbat punctul de vedere privind sprijinul fata de Dan Nica, iar ministrul Ilie Sarbu a raspuns ca decizia PSD ramane valabila, seful Guvernului replicand ca in aceste conditii asteapta decizia lui Basescu.
Deputatul Dan Ilie Morega, presedinte al PNL Gorj, ameninta ca alesii liberali din Consiliul Judetean (CJ) vor boicota sedinta de vineri a CJ, daca de pe ordinea de zi nu va fi scos proiectul de hotarare referitor la alegerea vicepresedintelui institutiei.
Si Ilie Sarbu se retrage Presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu, a declarat ca se va retrage din "echipa lui Mircea Geoana" si ca il va sustine in continuare la presedintia partidului pe Victor Ponta.
Senatorul social-democrat Ilie Sarbu a calificat miercuri drept regretabila plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adaugand ca acesta a ales sa devina independent "cu gandul ca poate sa plece ambasador la Paris".
Instalarea lui Ilie Sarbu ca lider de grup al PSD, in Senat, este, probabil, una dintre cele mai mari greseli facute de Ponta, pana acum.
Asadar, in cadrul sedintei de ieri, 31.08.2010, a fost ales liderul de grup, in persoana senatorului Ilie Sarbu (foto), fost Ministru al Agriculturii, iar astazi alegerile au continuat si la nivelul Biroului de conducere al grupului.
Liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu (foto), a declarat, marti, ca social-democratii depun toate eforturile pentru a-i convinge pe colegii din arcul guvernamental ca este timpul sa renunte la mentalitatea de regiment, de cazarma "pe care le-a inoculat-o PDL", si ca trebuie sa voteze motiunea de cenzura pe care o vor depune partidele opozitiei.
Agerpres informeaza ca Liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sarbu (foto), a declarat marti ca este posibil ca motiunea de cenzura sa fie depusa in cea de-a doua jumatate a lunii octombrie sau la inceputul lunii noiembrie.
Ilie Sarbu: Basescu e disperat din cauza aparitiei USL Senatorul PSD Ilie Sarbu (foto) a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca presedintele Traian Basescu are mai multe motive sa fie "disperat", printre acestea numarandu-se si aparitia USL si faptul ca PDL "nu mai raspunde la comenzi".
Liderul senatorilor PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca senatorul social-democrat Sergiu Nicolaescu nu a explicat in cadrul sedintei grupului "gestul in sine" de a reveni asupra deciziei de a demisiona din formatiunea social-democrata.
google-analytics.com