Cautare

630 de rezultate pentru "suceava" (3.72 secunde)
Cele mai multe sunt din Suceava si Bucuresti. ... Cele mai multe cadre medicale infectate sunt la Suceava, respectiv 462, si la Bucuresti, 149 de cazuri.
Un hot a fost prins in flagrant de politisti in timp ce dadea o spargere intr-o locuinta din municipiul Suceava.
Dupa ce ca au facut greva timp de 90 de minute in partida cu Cetate Suceava, in care s-au jurat sa nu puna piciorul pe minge, poreclitii fotbalisti de la FC Botosani au mai pus de o greva si saptamina trecuta, cind nu s-au prezentat la antrenamente, fiindca nu li s-au dat o prima de joc pentru o victorie chinuita si obtinuta mai mult de arbitru decit de ei.
Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. ... Insa s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat inspectorul Gabriel Pantiru, purtator de cuvant al IPJ Suceava.
Ofiteri de la Serviciul Judetean Anticoruptie Suceava (DGA) au descins la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Suceava.
Caz cutremurator in municipiul Suceava. ... Cadrele de la ISU Suceava au venit la fata locului si au spart usa casei.
Podul provizoriu de la Milisauti, judetul Suceava, a inceput sa se prabuseasca, la nici patru luni de la inaugurare. O bucata din asfalt de aproape doi metri s-a desprins dupa ce debitul raului Suceava a crescut.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ieri ca ii va “vana“ pe directorii institutiilor centralizate care au “cochetat“ cu Alianta.
La Suceava, un consilier judetean PSD, Mircea Rusu, s-a inscris in PNL, grupul liberal din CJ Suceava avand acum 11 membri.
Deputatul liberal Orest Onofrei a anuntat ieri ca intentioneaza sa renunte la mandatul de parlamentar pentru a ocupa functia de prefect de Suceava pentru care a fost desemnat de Biroul Permanent Judetean al PNL.
Vicepresedintele PNL Suceava, in acelasi timp primarul municipiului resedinta de judet, Ion Lungu, considera ca sefii de servicii descentralizate nu trebuie sa se cramponeze de functii, invocand fel de fel de explicatii, deoarece este normal ca Puterea in exercitiu sa-si instaleze directori din randurile sale, pentru a duce la indeplinire programul de guvernare.
Presedintii PSD ai consiliilor judetene din tara se vor intalni astazi, la Bucuresti, pentru a stabili cai de actiune comune in perioada urmatoare in ceea ce priveste administratia locala, dar si in relatia cu noul Guvern, a anuntat ieri presedintele PSD si CJ Suceava, Gavril Marza.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a anuntat ca va propune, saptamana viitoare, la prima sedinta a Biroului Permanent Central al PNL pe care il conduce, sanctionarea senatorului liberal de Suceava, Tiberiu Prodan, care a contestat ordonanta privind noile formulare ale declaratiile de avere pe care trebuie sa le faca demnitarii.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a anuntat ca va propune, saptamana viitoare, la prima sedinta a Biroului Permanent Central al PNL pe care il conduce, sanctionarea senatorului liberal de Suceava, Tiberiu Prodan, care a contestat ordonanta privind noile formulare ale declaratiile de avere pe care trebuie sa le faca demnitarii.
Unirea Principatelor Romane va fi marcata la Muzeul de Istorie din Suceava prin expunerea Drapelului Unirii, cel care a fost arborat pe resedinta domneasca de la Ruginoasa, la acea vreme.
Deputatul PSD de Suceava Tudor Mohora a declarat ca PSD trebuie sa-si argumenteze propria pozitie referitoare la tema alegerilor anticipate, care vor fi impuse de Putere, in loc sa se multumeasca cu votul negativ acordat de populatie actualei guvernari.
Localitatea a trait ieri una din cele mai agitate zile din istorie, zeci de limuzine cu numere Bucuresti, Suceava, Iasi, Botosani, Gorj si din alte judete de prin toata tara strabatindu-i drumurile, iar circulatia fiind dirijata de cadre ale Politiei Rutiere.
Noi insa trebuie sa ne aratam foarte clar disponibilitatea pentru un astfel de proiect politic“, le-a spus Calin Popescu-Tariceanu, la Suceava, reprezentantilor organizatiilor liberale din zona Moldovei.
Carrefour, cel mai important lant de hipermarketuri in functie de vanzari, a anuntat pentru 2008 sase noi magazine, la Oradea, Arad, Pitesti, Suceava, Iasi si la Bucuresti, in cadrul centrului comercial Vitantis.
Ovidiu Draganescu, prefectul de Timis, Orest Onofrei, prefect de Suceava, Gavril Soran, prefect de Caras-Severin, si Cristinel Bagiu, prefect de Buzau.
google-analytics.com