Cautare

630 de rezultate pentru "suceava" (4.25 secunde)
De la Suceava, Theodor Stolojan si Gheorghe Flutur au atacat dur politica actualei conduceri a partidului, in timp ce in coltul opus, de la Constanta si Bucuresti, Puiu Hasotti si Adrian Iorgulescu au ripostat cu aceeasi intensitate.
Intentia in acest sens a social-democratilor a fost exprimata de deputatul PSD de Suceava Ioan Stan. ... O astfel de accentuare a aparut dupa ce vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat ca multi parlamentari PSD nu vor vota pentru caderea Guvernului.
Deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capra, a declarat, vineri, ca PDL a ajuns in situatia hilara sa voteze impotriva propriilor amendamente la legea bugetului pentru 2008, doar pentru a arata ca face opozitie.
Prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat joi ca in o suta de localitati sucevene din cele 114 au fost inregistrate migratii politice ale alesilor locali cu ocazia depunerii candidaturilor pentru alegerile locale de la 1 iunie, in aceasta situatie fiind 17 primari si 30 de viceprimari.
Ajutoarele se vor duce in Suceava in satul Zaharesti, comuna Stroiesti", a declarat deputatul Claudiu Pop.
Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen Suceveanul, a salutat, vineri, initiativa Consiliului Judetean Suceava de a lansa proietul "Turism religios in Bucovina", dar a criticat clasa politica pentru ca refuza din "motive mincinoase" sa retrocedeze padurile Bisericii din Bucovina.
Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat, miercuri, ca PSD spera ca dupa alegerile parlamentare nu va avea nevoie sa faca aliante pentru realizarea majoritatii si ca este posibil sa se alieze doar cu parlamentari ai minoritatilor nationale.
Oficialii botosaneni au cerut bani pentru drumuri Premierul Emil Boc si membrii Guvernului au avut ieri o intrevedere cu reprezentantii autoritatilor locale din judetele Iasi, Neamt si Suceava. ... Una din propunerile oficialilor se refera la tronsonul Botosani - Suceava, care presupune o investitie de 14,6 milioane lei.
Parintii unui politist care a fost gasit impuscat in cap, in incinta postului de politie Hartop, judetul Suceava, ii acuza pe adjunctul sefului IJP Suceava, comisar-sef Victor Tauciuc, si pe seful de post din localitate, agentul-sef Gheorghe Biserica, ca au pus la cale uciderea acestuia.
Un olar din Suceava ne-a povestit cum si-a inceput in 1993 propria afacere de olarie sau cu ceramica, cum este mai bine cunoscuta, cand a investit 20 de milioane de lei, suma destul de mare la acea vreme.
Doua firme austriece vor construi din 2006 in judetul Suceava mai multe fabrici de prelucrare a lemnului, valoarea totala a investitiei depasind 500 de milioane de euro, informeaza „Monitorul de Suceava“, care-l citeaza pe prefectul judetului.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
1 Suceava in care imi desfasor activitatea ca senator, se afla intr-o zona preponderent montana, cu frumuseti, bogatii si oportunitati deosebit de generoase dar si cu probleme, la fel de numeroase, specifice acestor tinuturi.
Handbalistul nu stie daca va redebuta cu Bucovina Suceava sau isi va amana revenirea pe teren. ... Nu stiu daca o sa joc cu Suceava, o sa vorbesc cu domnii antrenori si cu presedintele.
Desenul Iasminei Maria Raceanu, din clasa a VIII-a B, Colegiul National Petru Rares din Suceava, a fost desemnat de public drept castigator dintre cele peste 10.000 lucrari participante in competitia cu tema "Romania mea este...". ... - Iasmina Maria Raceanu, clasa a VIII-a B - Colegiul National Petru Rares, Suceava;
Stela Lucaciu din Suceava este o prezenta constanta a targurilor Piata taraneasca organizate in curtea MTR. ... Cele mai cautate obiecte sunt iile, covoarele bucovinene si sumanele!", ne-a spus Stela Lucaciu din Suceava.
Nicolai Drajmici din comuna Vatra Moldovitei, satul Paltin, judetul Suceava, participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Ca sa ajung sa trasez modelele pe oua mi-a luat 3 - 4 ani", ne-a spus Nicolai Drajmici din judetul Suceava.
Premiul I - Elena Olaru, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, clasa a X-a C, Medgidia, judetul Constanta - Denisa Lepadatu, Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu, clasa a VIII-a, Galati, judetul Galati - Eduard-Mihai Ristea, Colegiul National Andrei Saguna, clasa a X-a, Brasov, judetul Brasov Premiul II - Calancia Cosmina Raluca,Colegiul National Stefan cel Mare, clasa a X-a B, Suceava, judetul Suceava - Abigail Iolanda Ciobotaru, Liceul Mihai Kogalniceanu, clasa a XI-a, Vaslui, judetul Vaslui - Maria Grigore, Liceul International Little London, clasa a IX-a, Pipera, Municipiul Bucuresti Premiul III - Maria-Elena Milandru, Colegiul Nationat Dr.
Calugarii de la manastirea Sihastria Raraului din Suceava, acolo unde a stat in noaptea de 14 spre 15 februarie Iulia Ionescu, eleva de 15 ani de la Colegiul Sava din Capitala, au postat pe contul de socializare al lacasului de cult o scurta relatare a celor intamplate.
Este situata in satul cu acelasi nume, la 36 km de Suceava si la numai 4 km de centrul orasului Gura Humorului. ... Manastirea Voronet a fost inclusa pe Lista monumentelor istorice din judetul Suceava din anul 2004, avand codul de clasificare SV-II-a-A-05675.
google-analytics.com