Cautare

630 de rezultate pentru "suceava" (3.25 secunde)
Apare, de exemplu, pe lista suplimentara de la Ploiesti, Ion Vasile din Suceava. Se verifica lista din Suceava, daca apare omul ca a votat.
Un barbat din comuna Bunesti, judetul Suceava, a fost gasit mort in propria casa, cu un cutit infipt intr-un ochi.
Un nou protest fata de restrictiile impuse de pandemia COVID are loc, duminica seara, la Suceava. Acolo, circa 1.200 de oameni marsaluiesc fata de introducerea certificatului verde si a vaccinarii obligatorii.
SRI si criminalistii fac ancheta in cazul atacului mafiot de la Suceava.
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a facut precizari despre atacul din localitatea Straja, judetul Suceava. Un dispozitiv exploziv a fost aruncat in curtea unui barbat cunoscut cu probleme penale.
Cel mai mare clopot fabricat la noi in tara va ajunge la Manastirea Sfantul Mina din Suceava. Acesta cantareste 10 tone si este confectionat din cupru si bronz.
43 de angajati, din cei 1.760, sunt confirmati cu COVID la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Ioan cel Nou" Suceava.
Peste 300 de pacienti, printre care 100 de copii, au fost evacuati dupa ce un incendiu a izbucnit la Spitalul Judetean Suceava, intr-un salon al sectiei de ginecologie.
Accident grav in aceasta noapte, in judetul Suceava. Un autocar cu 60 de pasageri s-a ciocnit frontal cu o masina.
Toti autopsierii de la Spitalul Judetean Suceava sunt trimisi in judecata pentru luare de mita, furt si inselaciune. Acestia sunt acuzati ca in perioada pandemiei au cerut bani de la ruele mortilor de COVID si chiar au furat din bunurile celor decedati.
Un incendiu devastator a izbucnit astazi, in localitatea Marginea din judetul Suceava. Doua gospodarii au ars in totalitate dupa ce au fost cuprinse de flacari, iar focul ameninta ca se extinde si la locuintele din jur.
Fiul unui primar din judetul Suceava este cercetat de politisti, dupa ce s-ar fi bransat ilegal la reteaua electrica. In urma perchezitiilor, anchetatorii au descoperit ca bransamentul ar fi fost facut chiar de la primarie.
Calvar pentru bolnavii din Suceava. Cele mai multe unitatile medicale nu au suficienti specialisti care sa-i trateze atunci cand au urgent nevoie de ajutor.
Primul convoi cu ajutoarele din Franta sosite la Constanta cu vaporul pleaca din port spre hub-ul de la Suceava.
Seful Serviciului de Permise Suceava a fost trimis in judecata pentru ca ar fi primit spaga de peste doua milioane de euro din partea mai multor elevi ale unor scoli de soferi.
Bataie cu topoare intr-o localitate din Suceava. Un tata si cei 2 fii ai lui au ajuns la spital cu multiple contuzii, dupa ce un grup de agresori s-a oprit cu masinile langa ei si i-au atacat cu topoarele.
Luptatorii Detasamentului de Politie pentru Interventii Rapide Suceava coordonati de comisarul Ioan Zavate, seful Politiei Siret, au descins ieri dimineata la o locuinta din Dorohoi. ... Surse judiciare din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Suceava (IJP) sustin ca actiunea mascatilor a fost dictata intr-un dosar in care Viorel Gheorghe B.
Imagini incredibile la o scoala din Tibeni, judetul Suceava. Scoala a fost modernizata si au fost montate usi la ferestre pe post de obloane.
Sute de pasageri au ramas blocati in aeroportul din Suceava, dupa ce aeronavele cu care urmau sa calatoreasca nu au putut decola din cauza cetii dense.
Iar in Suceava un camion cu butelii a derapat intr-un sant. ... O masina plina cu butelii a derapat in judetul Suceava.
google-analytics.com