Cautare

180 de rezultate pentru "strivit de tir" (5.01 secunde)
Saptamina aceasta un elev din Pechea a fost lovit in clasa de catre un alt adolescent, fost elev al scolii, inainte de inceperea orei, si a murit.
China se confrunta intr-o vara, pe vremea lui Mao, cu o invazie de vrabii care distrugeau culturile de orez. ... "Suntem multi si, daca fiecare chinez ucide o pasare, scapam de vrabii". ... In anul urmator insa, recolta de orez era si mai afectata.
PSD da dovada de aceeasi aroganta. ... Veniti pe litoral, liderii PSD (Mircea Geoana, presedinte PSD si Adrian Nastase, presedinte executiv PSD) au sustinut o - hai sa-i zicem totusi - conferinta de presa, la sediul Organizatiei Judetene Constanta.
Unde esti tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei sa-i imparti in cate vrei, dar sa ne scapi de ei!
De asemenea, Traian Basescu a acuzat PUR de faptul ca acesta a fost aliatul PSD in timpul campaniei electorale pentru Palatul Victoria si de faptul ca la alegerile presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor membrii PUR si-au votat vechii mentori, si anume pe Adrian Nastase, ca presedintele al Camerei Deputatilor, si respectiv pe Nicolae Vacaroiu, ca presedinte al Senatului.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Mai precis, fostul consilier al ex-presedintelui Emil Constantinescu atragea atentia, in data de 29 iunie a.c., intr-o maniera extrem de virulenta, asupra datoriilor pe care firma administrata de Mircea Basescu are datorii de peste 530 de milioane de lei catre bugetul de stat.
iesi din Eforie Sud si apesi pedala de acceleratie fericit ca ai drum liber. Caii putere ai masinii isi pot face de cap, gonind fara nici o grija.
Replica lui Ion Iliescu la aprecierile facute la adresa sa de catre presedintele suspendat, Traian Basescu, nu s-a lasat prea mult asteptata, fostul presedinte lansand un alt tir de acuzatii-raspuns.
Crin Antonescu, vicepresedinte al PNL, a solicitat sambata retragerea Mariei Petre, Monicai Ridzi si Robertei Anastase de pe lista candidatilor PD la Parlamentul European, din cauza ca au lipsit de la dezbaterea in PE a rezolutiei privind libera circulatie in UE.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Primaria orasului Eforie, sprijinita de Clubul Sportiv Aktiv Bucuresti si Clubul Sportiv Aikido Constanta, a organizat ieri, 4 mai a.c., prima competitie sportiva intitulata "Tir cu arcul". ... La sfarsit, jurnalistii constanteni au avut ocazia sa-si incordeze muschii pe unul dintre arcurile puse la dispozitie de organizatori.
Sambata dupa-amiaza, cu mic, cu mare, pesedistii s-au adunat in fata sediului municipal al partidului pentru a incarca cele 22 de tone de ajutoare intr-un autotren cu destinatia Moldova.
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat miercuri ca deputatul PD-L Ioan Oltean le ofera saci cu faina si tarate locuitorilor de pe Valea Somesului Mare, in speranta ca va mai reusi sa adune voturi.
Peste 200 de agenti de politie constanteni si aproape 70 de ofiteri au fost avansati ieri in grad, in cadrul unei festivitati prilejuite de Ziua Politiei Romane. Astfel, 195 de agenti si 62 de ofiteri au fost avansati la termen, iar 10 agenti si 7 ofiteri inainte de termen.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
Demonstratiile antiguvernamentale au continuat pe strazile Teheranului, in ciuda avertismentelor lansate de fortele iraniene de securitate. Garda Revolutionara iraniana, o unitate militara de elita, a amenintat intr-o declaratie publicata pe website-ul sau ca va interveni, inabusind eventualele noi proteste, declansate de rezultatele alegerilor prezidentiale din data de 12 Iunie.
Europarlamentarul PD-L, Cristian Preda, a afirmat ca Monica Iacob Ridzi trebuie indepartata din Guvern, deoarece, in caz contrar, premierul Emil Boc si intregul Cabinet, precum si PD-L vor fi afectati de decredibilizare.
, o conferinta de presa cu tema "Un bilant rusinos la un an de mandat al primarului Marian Iordache". Evenimentul a avut loc la sediul Partidului Democrat Liberal din Medgidia si a vizat analiza si dezbaterea rezultatelor publicate in raportul lansat de actualul primar al municipiului, Marian Iordache (foto).
google-analytics.com