Cautare

2860 de rezultate pentru "stirile realizate la uzina dacia mioveni" (3.12 secunde)
Modelul Logan MCV va avea, incepand de joi, 25 iunie, o noua versiune de echipare, Prestige, disponibila in variantele de motorizare pe benzina 1,6litri 16V si 105 cai putere si motorina, 1,5dci, 85 cai putere, se arata intr-un comunicat al Dacia.
In Germania, Dacia incepe sa ia locul Skodei, spre ingrijorarea celor de la Volkswagen, scrie Die Presse. ... Astfel, cei de la Volkswagen sunt tot mai nelinistiti de faptul ca Dacia este preferata in locul Skodei", scrie Capital, citand un articol din Die Presse.
Noile modele vor tinti segmentul low-cost si ar putea fi comercializate sub brandul Dacia. ... Datsun va deveni submarca Nissan asa cum este Dacia pentru Renault, iar modelele Datsun ar putea fi comercializate sub marca Dacia.
Dacia, Str. ... Dacia, Str. ... • Linia de autobuze 178 va reveni pe traseul de baza pe sensul spre terminalul ,,Sala Palatului", de la intersectia Bd. ... • Liniile de autobuze 126, 168, 226, 368 vor functiona pe sensul spre cartiere, pe un traseu modificat de la intersectia Str.
La data de 20 octombrie 2010, in jurul orei 03.00, Serviciul Furturi de Autovehicule a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca politisti din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat in flagrant pe M.
La data de 20 ianuarie 2011, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 22 Politie i-au identificat si prins pe N.
Politisti din cadrul Sectiei 20 Politie, Biroul Investigatii Criminale i-au prins in flagrant, la scurt timp dupa comiterea faptei, pe S.
Comisia Nationala de Prognoza (CNP) a revizuit în jos, la sfârsitul saptamânii trecute, estimarea privind cresterea economica a tarii noastre pe anul viitor. Alecsandru GHITA-ALBULESCU Seceta si o productivitate în scadere au fost principalele elemente care au stat la baza diminuarii cu 6% a acestei previziuni.
Thomas Ebner s-a nascut in 1978, la Timisoara, si este responsabil al departamentului de vanzari si marketing al constructorului german. ... Unul dintre responsabilii acestui proiect este un roman nascut la Timisoara, in august 1978. ... Automarket.ro l-a gasit la Salonul de la Geneva si i-a luat un interviu.
Productia mondiala de Duster va ajunge la 400.000 de unitati in 2013 Grupul Renault va produce anul acesta circa 160.000 de masini Duster, iar introducerea modelului in productie in tari precum Rusia si India va duce productia anuala a SUV-ului la 400.000 de unitati in 2013, scrie The Wall Street Journal.
Compania hoteliera Turism Felix, unde SIF Transilvania este actionar majoritar, a cumparat actiuni la toate cele cinci SIF-uri existente pe piata, in valoare de 3,8 milioane de lei. Potrivit BVB, achizitia a vut loc la ultima sedinta.
Ministerul Finantelor Publice a precizat, in exclusivitate pentru GdS, ca ajutorul de stat platit companiei Ford pana acum este de 17,57 milioane de euro, aferent unor investitii de 98,22 milioane de euro realizate de cei de la Ford in uzina din Craiova.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Seful Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Gorj, George Romanescu, a facut ieri publice rezultatele anchetei incepute dupa explozia care a avut loc in urma cu peste trei saptamani, la unul din atelierele Uzinei Mecanice (UM) Sadu.
Decesul ARO Campulung, altadata brand puternic al economiei romanesti, mai are foarte putin pana la pronuntare. Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului asteapta resemnata ca noul presedinte al Cross Lander, firma americana proprietara a ARO, sa gaseasca un cumparator pentru ce a mai ramas din uzina.
Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova. ... Gigantul american nu are nevoie de uzinele de la Craiova, a declarat seful diviziei GM Daewoo, fara sa dea detalii asupra motivelor pentru care achizitia nu mai prezinta interes.
Intre timp, la Aro se declara falimentul. John Perez (foto), actionarul majoritar al Aro, afirma, intr-un comunicat, ca a fost supus unor atacuri continue inca de la inceputul prezentei sale in Romania.
In baza unui contract in valoare de 130 de milioane de euro semnat de uzina Roman SA cu Ministerul Apararii din Statele Unite, se vor exporta autocamioanele produse la Brasov pentru trupele americane cantonate in Irak, informeaza RomNET.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) poarta in aceasta saptamana ultimele runde de discutii cu posibilii ofertanti pentru uzina craioveana. ... La inceputul saptamanii, conducerea a fost chemata la AVAS, pentru o informare in legatura cu stadiul negocierilor.
Aceasta a fost declaratia directorului Agentiei de Mediu, Mihai Turcu, in legatura cu faptul ca administratia Mittal Steel va trebui sa inchida, pina la 1 ianuarie 2007, pe linga Uzina Cocso-Chimica nr. ... Din cite stiu Uzina Cocso-Chimica nr.
google-analytics.com