La data de 20 ianuarie 2011, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 22 Politie i-au identificat si prins pe N. Mihai de 24 de ani, Z. Daniel de 18 ani si C. Alexandru de 22 de ani, toti din Bucuresti, care, la data de 19.01.2011, prin demontare, au sustras radiatoarele de la un autoturism marca Dacia 1310, respectiv de la un autoturism marca Dacia 1300, ce se aflau parcate pe str. Pravat, sector 6.
Prejudiciul, in valoare de 750 lei, a fost recuperat in totalitate.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 22 Politie cu cei in cauza in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 in vederea formularii propunerii de arestare.



La data de 20 ianuarie 2011, ora 04.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie l-au depistat pe I. Eugen de 32 de ani din Bucuresti.
In urma probatoriului administrat de lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie s-a stabilit ca cel in cauza in noaptea de 18/19.01.2011, impreuna cu D. Marian de 29 de ani din Bucuresti, s-au deplasat cu un autoturism marca Dacia 1310, pe str. Simion Mehedinti, sector 6, unde au fortat cu o coarba de roti butucul portbagajului de la un autoturism marca Dacia Logan, parcat in fata unui bloc, de unde au sustras roata de rezerva.
Fata de I. Eugen s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, iar fata de D. Marian, in prezent disparut de la domiciliu, desfasurandu-se activitati in vederea depistarii.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Sectiei 20 Politie cu cei in cauza in stare de libertate.


La data de 20 ianuarie 2011, ora 14.35, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie l-au depistat pe str. Calea Giulesti, sector 6, pe C. ILIE de 43 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa intr-o punga din material plastic un numar de 9 capace de la conductele de aerisire de la o retea de utilitati, acesta fiind condus la Sectia 20 Politie.
In urma probatoriului administrat de lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie s-a stabilit ca cel in cauza, la data de 20.01.2011, in timp ce se afla pe o strada din sectorul 6, prin demontare, ajutandu-se de un ciocan si o surubelnita gasite asupra lui, a sustras un numar de 9 capace cu diametrul de 10 cm fiecare, pe care urma sa la vanda la un centru de colectare a fierului vechi.
Fata de C. ILIE s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Sectiei 20 Politie cu cel on cauza in stare de libertate.