Politisti din cadrul Sectiei 20 Politie, Biroul Investigatii Criminale i-au prins in flagrant, la scurt timp dupa comiterea faptei, pe S. RADUCU de 18 ani si T. M. de 17 ani, ambii din judetul Ilfov, care in noaptea de 27/28.02.2011, in jurul orelor 22.30, prin fortarea butucului portierei stanga fata, au patruns intr-un autoturism marca Dacia Logan parcat pe str. Făurei din sectorul 1, de unde au sustras mai multe bunuri, valoarea acestora fiind de aproximativ 400 lei.
Extinzand cercetarile lucratorii Sectiei 20 Politie au mai retinut in sarcina lui S. RADUCU si T. M., doua infractiuni de furt calificat, iar pentru M. BOGDAN de 26 de ani, din Bucuresti si infractiunea de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis.
Cei doi, in noaptea de 24/25.02.2011, dupa ce au fortat butucul portierei dreapta fata, au patruns intr-un autoturism marca Dacia Logan parcat pe Calea Crangasi, din sectorul 6, de unde au sustras mai multe bunuri, valoarea acestora fiind de aproximativ 800 lei.
Folosind un mod similar de operare, in aceeasi noapte au patruns intr-un autoturism marca Dacia Logan parcat pe Calea Crangasi, de unde au sustras mai multe bunuri, valoarea prejudiciului fiind de 300 lei.
In jurul orelor 00.45, M. Bogdan a condus un autoturism marca Dacia Logan pe Drumul Sabareni in directia strada Sculptorilor, avand permisul de conducere anulat.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratori din cadrul Sectiei 20 Politie, cu S. RADUCU si M. BOGDAN in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si conducerea unui autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, iar fata de T. M. cercetarile sunt continuate, cu acesta in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt calificat.