Cautare

685 de rezultate pentru "stirile protv vaslui" (3.05 secunde)
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. ... Siri si Iris George Buhnici a spus iLike IT pentru prima data in direct in cadrul Stirilor ProTV de la ora 7, care sunt acum LIVE si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.
' Steaua, Rapid, CFR si FC Vaslui intra in lupta miercuri si joi. ... Primele care intra in competitie sunt CFR Cluj si FC Vaslui, care vor juca miercuri in turul trei preliminar din UEFA Champions League.
Mitropolia Moldovei si Bucovinei a dat in judecata Prefectura Vaslui, intrucat Comisia judeteana de fond funciar nu a pus-o in posesie cu 5.200 de hectare de padure in judetul Vaslui.
Totodata, potrivit Ministerului Agriculturii, cele mai afectate judete sunt Braila, Ialomita, Valcea, Vrancea si Vaslui. ... In judetul Vaslui, aproximativ 95% din pasuni sunt afectate de seceta, fapt ce a dus la imposibilitatea asigurarii furajelor necesare animalelor pentru urmatoarea perioada si implicit la scaderea numarului acestora.
Un sofer, Vlad Onofrei, din comuna vasluiana Muntenii de Jos, judetul Vaslui a fost injunghiat in plina strada de un tanar, care a intrat cu masina in el. ... Victima a fost transportata la Spitalul Judetean din Vaslui.
O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant. ... Grav este faptul ca manifestam o morbida apetenta pentru stirile in care ni se prezinta ticalosii care de care mai sinistre.
Care sunt o parte din telespectatorii PROTV, unii din domeniul business sau conexe, furajati cu stiri si jurnale de bunastare.
Ponta:"Lipsesc finantari pentru ultimele 45 de zile" Invitat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, premierul Victor Ponta a declarat ca prioritatea "numarul unu" a Guvernului pe care il conduce este sa gaseasca resurse financiare pentru finalizarea anului 2012.
Cum raspunde presedintele PNL la intrebarea "sunteti un candidat la presedintie mai bun decat Victor Ponta?" Liderul PNL explica si ce se va intampla in eventualitatea in care PSD va dori sa aiba un candidat propriu la presedintie// Emisiunea "Dupa 20 de ani" se transmite duminica, incepand cu ora 10:00, pe ProTv Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul emisiunii "Dupa 20 de ani", duminica, incepand cu ora 10.00, difuzata pe ProTv si voyo.ro.
Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Cele mai multe preiau stirile agentiilor de presa, dar exista si articole cu un grad de neutralitate scazut. ... ProTV Chisinau: ... ProTv a scris in stilul propriu:
Potrivit acestui contract, livrarea la export a acestor cantitati de alcool urma sa se faca prin comisionar, respectiv firma Vinalcool SRL, din comuna Tanacu, judetul Vaslui.
PSD Vaslui va tipari 450.000 de vederi pentru locuitorii judetului, cu fotografiile presedintelui Traian Basescu si premierului Calin Popescu-Tariceanu, pe care vor fi mentionate neimplinirile actualei guvernari, la nivel local.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
Mihaela Zarnescu publica in "Monitorul de Vaslui" articolul "Inca trei legi in dreptul senatorului Doina Silistru", pe care il puteti citi in continuare. Senatorul PSD de Vaslui Doina Silistru si-a mai trecut trei legi, la doua dintre acestea fiind initiator principal iar la una, coautor.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. Magazinele din Moinesti, Vaslui, Scornicesti si Baleni functioneaza in format Standard. ... Primul magazin PROFI din orasul Vaslui este amplasat la Silver Mall, pe str.
FC Vaslui - Rapid Bucuresti, scor 0-1, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei Echipa Rapid Bucuresti a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia FC Vaslui, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei - Timisoreana. ... FC Vaslui:
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua isi stiu locurile in cupele europene Dupa CFR Cluj, care a devenit vineri campioana, si-au stabilit locurile in cupele europene, duminica seara, FC Vaslui si Steaua.
google-analytics.com