PSD Vaslui va tipari 450.000 de vederi pentru locuitorii judetului, cu fotografiile presedintelui Traian Basescu si premierului Calin Popescu-Tariceanu, pe care vor fi mentionate neimplinirile actualei guvernari, la nivel local.
Conducerea organizatiei judetene Vaslui a PSD sustine ca aceste vederi sunt concepute ca replica la cele tiparite de Agentia pentru Strategii Guvernamentale cu imaginea premierului.
"Din toata saracia pe care o traim, vom tipari si vom trimite si noi catre toti cetatenii judetului niste vederi, la fel ca premierul Tariceanu, prin care vom informa populatia despre starea reala a lucrurilor din judetul Vaslui si vinovatia celor care ne conduc. Ideea nu este a noastra, ci a fost imprumutata de la Guvern, care a trimis catre prefectii din tara materiale propagandistice ce trebuie distribuite de directorii PNL si PD, precum si de primarii Aliantei. Basescu si Tariceanu vor aparea pe vederile nostre drept elemente de identificare a vinovatilor", a declarat Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui. (A.M.)