Cautare

4054 de rezultate pentru "stirile alfa pitesti de azi" (4.68 secunde)
Candidatii liberali pentru Parlament au fost chemati ieri la discutii de reprezentantii Cartel ALFA, iar principalul subiect abordat a fost criza economica si efectele acesteia.
Sindicalistii si reprezentantii Guvernului au ajuns la o solutie referitor la plata salariilor bugetarilor pe luna ianuarie, in conditiile in care Guvernul nu a elaborat normele Legii salarizarii unice pe baza careia ar trebui platiti de la inceputul anului angajatii.
"Ultimul nascut al casei italiene", dupa cum l-a caracterizat Cristian Mitrea, reprezentatul Group Auto Italia, Alfa Romeo 159 marcheaza trecerea intr-o noua epoca.
Conducerea confederatiei sindicale Cartel Alfa a anuntat ca a pus in aplicare proiectul de reorganizare interna a organizatiei. Timp de trei zile (2, 3 si 4 octombrie) a avut loc la Slanic Moldova o intilnire a liderilor filialelor confederatiei din jumatatea de est a tarii.
Proiectul de acord intre Guvern, organizatiile sindicale reprezentative si organizatiile patronale prevede o serie de angajamente pe care Executivul si le-a asumat sa le puna in practica, principala prevedere fiind legata de modul de stabilire a salariului minim brut lunar.
100 de sindicalisti galateni, membri ai Cartel Alfa Galati, vor participa pe 7 octombrie la Bucuresti la mitingul organizat de cele patru confederatii sindicale pentru marcarea zilei mondiale a muncii decente, ne-a declarat presedintele filialei locale a Cartel Alfa, Romica Garneata.
Medic nutritionist, despre mancatul emotional si regula azi pentru azi (Autoare: Rodica Mitu) - Cand vine vorba de a schimba un obicei alimentar, regula azi pentru azi e esentiala, sustine Mihaela Bilic, medic nutritionist. ... Macar azi.
In Piata Victoriei din Bucuresti, capitala Romaniei, 50.000 de oameni s-au strans miercuri 19 mai 2010, nemultumiti de masurile de austeritate dictate de presedintele Basescu si de Guvern, iar liderii sindicalistilor ameninta ca pe 31 mai 2010 vor intra in greva general si se vor aduna din nou in Piata Victoriei pe care nu o vor mai parasi daca guvernantii nu inteleg semnalul dat de ei miercuri si nu-si dau demisia.
Maine, peste 1.000 de elevi din liceele bucurestene si-au propus sa participe la un mars pentru a protesta fata de violenta in scoli. O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. Cu un an inainte de punerea in functiune a Unitatii 3, productia va fi de 15.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Boagiu zice ca a tras 4% fonduri UE, cifrele Finantelor vorbesc de 2,6%. Autostrazile peste Carpati o iau de la zero.
CONSTANTIN CIUTACU, fost secretar de stat, director la Institutul de Economie al Academiei Romane / Sursa: formula-as.ro Am trait ca intr-un vis un sfert de secol de sperante neimplinite. ... Romania nu este, cum ne-am fi asteptat, tigrul economic al Europei Centrale si de Est.
Nici bine nu s-a infiintat un nou sindicat la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) ca au aparut primele contre.
Cu un salariu minim de 91 de euro pe luna, 3,1 milioane lei, romanii sint cei mai saraci oameni din Europa Centrala si de Est.
Parchetul de pe Inalta Curte de Casatie si Justitie a instituit, incepind cu data de 23 august, sechestru asigurator asupra tuturor actiunilor RAFO, detinute de Balkan Petroleum.
Atat de ravnit in ultimii ani, proiectul Legii Tichetelor de Vacanta a fost aprobat, in cele din urma, in cadrul Comisiei de dialog social de la nivelul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului. Astfel, proiectul a intrat in circuitul de promovare a actelor normative.
google-analytics.com