Cautare

4211 de rezultate pentru "stare drum ruta ploiestbuzau" (6.30 secunde)
Mai multi sefi de vama si ofiteri superiori din politia de frontiera si antitero - SRI ar fi protejat contrabanda cu sardine, tigari, zahar, orez si alte produse efectuata de Baaklini pe ruta China - Romania- Anglia.
S-a renuntat la ideea de a planta documentele pe un cadavru cu o parasuta defecta deoarece germanii stiau ca aliatii nu ar fi trimis niciodata documente secrete pe o ruta ce traversa teritoriul inamic.
Circulatia bacului a fost reluata Pana la ora 10:25 , din cauza conditiilor meteorologice, circulatia bacului pe ruta Calarasi -Ostrova fost oprita.
Ruta profesionala trebuie sa fie o ruta a succesului in viata‘, a explicat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, la finalul sedintei de Guvern de miercuri in care s-a adoptat proiectul de lege.
Cei care calatoresc cu avionul pe ruta Romania - Germania au de ce sa se bucure, sunt de parere comentatorii de la Deutsche Welle.
Astfel ca ieri, 24 mai a.c., Rompetrol Logistic SA a deschis o noua ruta ce leaga rafinaria Petromidia de depozitele situate in localitatea Argestru, judetul Suceava, "ceea ce va avea un efect pozitiv asupra asigurarii ritmicitatii livrarilor de carburanti catre clientii Rompetrol”, a declarat directorul general al Rompetrol Logistics, Tudorel Dumitrascu.
In prezent se desfasoara lucrarile pentru constructia caii ferate pe ruta Baku - Tbilisi - Ahalkalaki - Kars. ... A fost finalizata constructia unui alt mare proiect regional - conductei pentru transport de gaz natural pe ruta Baku - Tbilisi - Erzurum.
Astfel, un bilet la un tren personal pe ruta Bucuresti-Predeal va costa 20,3 lei la clasa intai si 12,8 lei la clasa a doua, fata de 18,8 lei, respectiv 11,8 lei, inainte de majorare, a anuntat Ministerul Transporturilor.
8692, pe relatia Constanta - Medgidia cu plecare la ora 14.05 si sosire la ora 15.07, trenul 8693 pe ruta Medgidia- Constanta cu plecare la ora 15.45 si trenul 8390 pe relatia Mangalia - Constanta cu plecare la ora 16.10, tr.
Agentia de turism are obligatia sa furnizeze turistilor, in scris, in vederea incheierii contractului, informatii referitoare la localitatea de destinatie, ruta de parcurs, mijloacele de transport utilizate, tipul unitatilor de cazare, cuantumul avansului, daca este cazul, precum si numarul minim de persoane necesar pentru realizarea programului. ... ruta;
Guvernul roman si Executivul ungar vor negocia un nou acord bilateral privind desfasurarea traficului feroviar prin frontiera de stat, pentru constructia in comun a liniei feroviare de mare viteza pe ruta Budapesta - Bucuresti - Constanta, o investitie estimata la cateva miliarde de euro.
O firma italiana contractata de Ministerul Transporturilor a propus modernizarea liniei electrice de cale ferata care deserveste ruta Craiova - Calafat.
Canalul are totodata avantajul de a scurta cu circa 400 de kilometri ruta marfurilor de la Marea Neagra spre centrul Europei si cu aproximativ 4. 000 de kilometri ruta pe care o fac marfurile din Australia si Orientul indepartat destinate Europei Centrale, au adaugat aceleasi surse.
Cu acelasi prilej, managerul Comvex a aratat cu cifre clare faptul ca decizia conducerii Arcelor Mittal de a descarca la Burgas minereurile importate pentru aprovizionarea combinatului nu are o baza economica, in conditiile in care descarcarea in portul bulgaresc, reincarcarea minereului in vapoare turcesti si folosirea canalului ucrainean Bastroe, pentru a ajunge tot la Galati, costa de doua ori mai scump decat daca se urmeaza ruta clasica prin Portul Constanta si Canalul Dunare-Marea Neagra.
Pretul transportului unui TIR pe calea ferata pe ruta Bucuresti-Arad este mai redus decat costul deplasarii acestuia pe sosea, respectiv 250 euro, fata de 320 euro, a declarat subsecretarul de stat in ministerul de resort Constantin Axinia, la lansarea unui transport experimental pe ruta respectiva.
Circulatia pe aceasta magistrala a fost oprita, dar trenurile de calatori au fost deviate pe o alta ruta. La locul accidentului au fost trimise macarale speciale care sa se elibereze traficul pe aceasta ruta.
Agerpres.ro informeaza ca Romania vrea linie de tren rapid pe ruta Budapesta - Constanta, via Bucuresti.
Niciunul nu isi recunoaste sensibilitatea si promoveaza proiectul unei anumite autostrazi in numele cererii de trafic care ar exista pe ruta respectiva.
Potrivit Ancai Boagiu, pana in septembrie vor fi finalizate si alte portiuni, o cale a tronsonului de la Medgidia la Constanta si sectiunea intre intersectia de la Valea Dacilor si DN3, urmand ca in 2012, pe ruta Bucuresti - Constanta sa se circule pe intreaga autostrada finalizata, cu exceptia tronsonului Cernavoda-Medgidia pe care se va circula pe o singura banda.
Strainii vin la Iulia Hasdeu Planul este unul curajos, avand in vedere situatia actuala in care se afla monumentul istoric, insa este obligatoriu, mai ales ca, de anul trecut, Bellu se afla pe Ruta Europeana a Cimitirelor Semnificative din Europa.
google-analytics.com