Cautare

4211 de rezultate pentru "stare drum ruta ploiestbuzau" (4.68 secunde)
Sunteti intr-o stare de spirit creativa, asa ca nimeni nu va opreste sa realizati si ceva proiecte ramase restante. ... Un singur apel va pune intr-o adevarata stare de alerta.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie cu cei in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu celin cauza in stare de libertate.
Daniel Bejan) Dupa zile lungi de drum greu prin pustiu, catunul rasarit de nicaieri era un binevenit si binecuvantat loc de popas si de primenire. ... - Dar cine porneste la drum asa lung si greu fara parale in punga si fara cele trebuincioase, domnule Unar ?
Brusc, lumina i s-a asezat in drum, drept in fata ei. ... - Lucrul cel mai straniu a fost ca nu era nicio masina pe sosea, iar acest drum este de obicei foarte frecventat.
Doua hotarari nelegale si a treia pe drum Situatia pare sa se complice in conditiile in care prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca doua dintre hotararile adoptate de consiliul judetean in legatura cu SC LDP nu au primit aviz de legalitate.
"Traian Basescu este pe ultimul sau drum politic"', pe care il puteti citi in continuare.
Vom merge pe acelasi drum sau separat, decizia va apartine. ... Vom merge pe acelasi drum sau separat, decizia va apartine. ... Vom merge pe acelasi drum sau separat, decizia va apartine. ... Vom merge pe acelasi drum sau separat, decizia va apartine.
Consiliul Judetean Dolj a dat de pamant cu preturile pe kilometrul de drum judetean.
Federatia Nationala a Sindicatelor Soferilor din Romania (FNSSR) ameninta cu declansarea unor actiuni de protest, in cazul in care taxa de drum (rovinieta) nu va fi anulata.
Epica de la Chevrolet, un sedan de clasa medie, are o conduita de drum excelenta.Mentalitatea americana - cu cât mai mare cu atât mai bun - se regaseste în dimensiunile masinii care este si foarte confortabila.
Primarul comunei gorjene Polovragi Ion Fasuescu a declarat ca va reabilita 14 kilometri de drum printr-un proiect finantat cu 90.000 de euro prin Fondul Roman de Dezvoltare Sociala.
Singura portiune la care intr-adevar se lucreaza este centura de ocolire a localitatii Varset, un drum de 8 kilometri care este realizat pe profil de autostrada si care va face parte din viitoarea legatura rutiera rapida, scriu cei de la Timișoara Online.
Traficul se va desfasura pe o singura cale - doua benzi, o banda pe fiecare sens - in regim de drum national, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
"Pe sectorul Medgidia - Cernavoda se da drumul in regim de drum national, cu indicatoare de drum national, cu restrictiile de circulatie de drum national, cu elementele de siguranta de drum national, tocmai pentru a facilita accesul turistilor la mare.
Garantia unui drum executat printr-o astfel de tehnologie este cel putin echivalenta cu cea a unui drum efectuat prin tehnologia clasica, in functie de reteta folosita si in functie de traficul existent pe acel drum."
Cu toate ca drumul Botosani-Suceava a beneficiat de o reabilitare completa anul trecut, nu se incadreaza in standardele unui drum de trafic rapid.
Mai mult, Ministrul Transporturilor, domnul Ioan Rus, a precizat faptul ca se vor demara lucrarile si pentru noul drum expres care va lega Turda de Dej.
Claudiu Sorin) Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, a declarat la inaugurarea salii Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian, ca acest proiect, dus pana la capat intr-o tara renumita, mai degraba, pentru ca, prea adesea, isi lasa balta interesele, inseamna, de fapt, un drum care abia acum incepe.
Sorin Oprescu vrea un drum expres subteran de 14 km, spre A1 - Sorin Oprescu si-a propus construirea unui drum expres subteran lung de 14 kilometri. ... Ideea unui drum expres care sa lege Autostrada Bucuresti-Pitesti de Autostrada Soarelui nu e noua.
Metoda cersetorului Chiar daca s-ar putea ca prietenii tai sa-ti spuna ca esti paranoic daca incui usile la masina de fiecare data cand pornesti la drum, sa stii ca e foarte sanatos sa faci asta, indiferent de ce spun ei.
google-analytics.com