Cei care calatoresc cu avionul pe ruta Romania - Germania au de ce sa se bucure, sunt de parere comentatorii de la Deutsche Welle.
Astfel, potrivit publicatiei germane, incepand din 29 martie, o companie aeriana romaneasca de tip low-cost va opera zboruri pe ruta Bucuresti - Düsseldorf si retur la preturi convenabile.
Destinatia va fi operata in zilele de marti, joi si sambata, decolarea si aterizarea avand loc la Aeroportul International din Düsseldorf, respectiv la Aeroportul International Bucuresti-Baneasa.
Bazandu-se pe principiile companiilor de zbor low-cost, care functioneaza cu succes in Occident, pretul biletului este structurat pe mai multe clase tarifare, incepand de la pretul promotional de 38 de euro, pentru un bilet dus-intors, si ajungand pana la 298 de euro. In preturile mentionate nu sunt incluse taxele de aeroport.
Primele zboruri operate de compania romaneasca au avut loc in urma cu trei luni, printre destinatiile initiale numarandu-se Barcelona, Lyon si Milano.
Potrivit celor de la Deutsche Welle, companiile aeriene low-cost care opereaza in Occident obtin profituri mai mari decat companiile traditionale.