Cautare

4211 de rezultate pentru "stare drum ruta ploiestbuzau" (3.20 secunde)
Zece autobuze noi aduse din Danemarca vor intra de luni pe ruta Micro 19 - Parc CFR dupa ce mijloacele de transport care deservesc in prezent traseul 102 vor fi redirectionate pe rute cu probleme majore, respectiv Micro 39 - Piata Centrala.
Companiile internationale care fac transport containerizat pe calea ferata intre Europa si Asia, vor sa includa si Romania pe aceasta ruta.
Traseul va incepe in Lituania, la Kaunas, iar apoi se continua in Polonia, pe ruta Bialystok - Lublin - Rzeszow, in Slovacia la Presov - Koszice si in Ungaria prin Miskolc - Debrecen.
Marea Neagra ar putea sa devina noua ruta alternativa a traficantilor de oameni care aduc migranti in Romania, scrie publicatia britanica The Times. ... Imigrantii care vor sa ajunga in Europa ar putea sa se reorienteze catre o noua ruta, respectiv Marea Neagra.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. ... • De asemenea, in cazul aglomerarii traficului rutier pe D.N.5 Giurgiu -Bucuresti, poate fi folosita ruta:
Primul drum inchis a fost Matasari - Runcurel - Motru, care s-a surpat pe o portiune de 30 m in zona Carierei Rosiuta.
Verdele crud al frunzelor in luna lui april, lumina soarelui strapungand cu greu desisul crengilor care pe alocuri se impreunau deasupra soselei, au facut din acest drum unul de poveste. ... "Al doilea drum in dreapta, prin padure".
Cu toate ca initial a fost clasificat ca drum comunal, autoritatile locale din comunele implicate direct in aceasta problema au reusit sa convinga Consiliul Judetean Dolj sa transforme drumul intr-unul judetean si sa investeasca in refacerea acestuia.
Pentru DN 67 Severin - Ramnicu Valcea s-a convenit emiterea ordinului de incepere a lucrarilor pe sectorul de drum situat intre kilometrii 63+262-81+620, intre municipiul Targu Jiu si localitatea Calnic.
Cercetarile sunt continuate cu cei in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Centura de ocolire a Clujului naste in continuare scandal Senatorii PSD din Cluj, Alexandru Cordos si Sorin Bota, precum si colegul lor de partid, deputatul Cornel Itu, au anuntat ca vor sesiza Curtea de Conturi in legatura cu lucrarile de la centura de ocolire a Clujului de pe ruta Valcele - Apahida.
• Astfel, constructia autostrazii Nadlac-Arad si a unui drum de legatura va fi realizata pentru primul lot (22 km) de consortiul romano-portughez Romstrade-Monteadriano Engenharia e Construcao-Donep Construct, pentru 382,959 milioane lei, iar lotul al doilea (16,6 km) de compania germana Alpine Bau, pentru 411,48 milioane lei.
Pe ruta cea mai scurta sunt foarte multe vile ale foarte multora cu foarte multe interese care nu mai sunt interese neaparat de facut centura ocolitoare, sunt interese legate de altele", a explicat ministrul. ... "La un moment dat, aceste proiecte (de drum expres - n.r.) vor deveni interesante.
Ieri, la sediul Consiliului Judetului, presedintele Consiliului Judetului Galati, Eugen Chebac, impreuna cu presedintele Consiliului Raional Cahul, Gheorghe Vasilachi, alaturi de alti reprezentanti locali din Cahul au participat la conferinta "Un drum spre Europa", dedicata deschiderii oficiale a DJ 242 E Oancea - Roscani.
In drum spre un botez la care trebuia sa cante sambata seara, si-a abandonat masina pe DN1, din cauza vremii, pentru ca nu mai putea sa conduca!
"Venea maica-mea de la fantana incoace cu sortul strans si parca era beata asa cum venea ea,oare ce-o fi patit maica-mea,ma-ntrebam,oare ce-o fi patit, si maica-mea venea pe drum strangandu-si sortul cu mainile, si numai mainile ei mari si negre ca doua radacini,ca nu le mai deosebeai una de alta,numai mainile acelea mestecau sortul.(...) Si cum stateam asa si-o asteptam pe mama sa vina pe drum mai repede,ca nu stiu ce facea, si mi se paruse mie ca se oprise langa fantana, si-o tot rugam in gand,hai mama (...) si mama iar o pornise la drum,da nu stiu cum venea cu sortul ei strans in maini de parca era beata,si nu stiu cum dar n-am mai putut sa rad,si doar ma uitam la ea cum vine,atat,cum vine,si venea spre mine,da nu stiu ce ma apucase de ma gandeam,uite cum vine mama asa pe drum,parca se duce,(...) venea mama,venea si pleca in acelasi timp...
Nimic nu e un capat de drum, ci doar cere o alta viziune asupra evenimentelor, ca atare scormoneste imediat prin memorie pentru a scoate la lumina alta idee, alta solutie, alta optiune. ... Nu te simti bine intr-un mediu in care planeaza o stare de tensiune.
• Viteza Principala cauza generatoare de accidente rutiere ramane viteza neadaptata la conditiile de drum si viteza neregulamentara.
Secretarul de stat in Ministerul Transpoturilor, Gheorghe Popa, a declarat, la Realitatea TV, ca trenurile de pe ruta Bucuresti -Constanta au intarzieri de 60-90 de minute, datorita accidentului feroviar produs sambata dimineata.
Astfel, dupa 15 ani, pe ruta Oradea - Bucuresti, vor zbura doua avioane pe zi, unul dimineata si unul seara.
google-analytics.com