Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. O zi pe care televiziunea a sarbatorit-o alaturi de telespectatorii ei. Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
Au fost 6 ani in care romanii au fost alaturi de echipa Antena 3 in timpul unor evenimente memorabile.
Unele triste, altele vesele sau amuzante.
Fie ca a fost vorba de cutremure sau inundatii, de aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, alegeri parlamentare, summit-ul NATO de la Bucuresti, gafe ale politicienilor, Antena 3 s-a straduit sa le prezinte pe toate intr-un mod obiectiv si profesionist.
Postul condus de Mihai Gadea a adus prin intermediul ecranului TV o imagine cat mai completa a lumii, iar telespectatorii le-au rasplatit efortul prin fidelitatea de care au dat dovada in cei 6 ani.
Pe tot parcursul zilei au fost difuzate momente memorabile, jurnale si reportaje speciale, iar platourile au gazduit oameni care le-au fost alaturi de-a lungul anilor precum si jurnalistii din spatele micului ecran.

Viata de reporter - frumoasa si plina de neprevazut

E grea, dar si frumoasa viata de reporter si cu siguranta plina de neprevazut. Antena 3 a facut o selectie de imagini care nu au fost difuzate niciodata cu reporteri de la Antena3 inainte de a intra in direct. Iata ce se intampla in astfel de cazuri.
De la 20:00, Dana Grecu si Mircea Badea au prezentat jurnalul principal al zilei. Pentru prima data in postura de prezentatori de stiri, Dana Grecu si Mircea Badea sunt doua dintre cele mai puternice embleme ale Antenei 3.
De la 21:00 - a fost dezbatuta tema cand si daca romanii isi vor primi tara inapoi, editia speciala moderata de Gabriela Vranceanu Firea si Mihai Gadea continuand pana la ora 24:00, alaturi de invitati precum Radu Tudor, Adrian Ursu, Oana Stancu, Carmen Avram, Valentin Stan si noii prezentatori de stiri ai Antenei 3, Mircea Badea si Dana Grecu.
Iar ca bonus, pianistul din Botosani care a plecat in Norvegia pentru a cara copiatoare si a ajuns sa castige inimile a milioane de oameni, la un concurs de televiziune, a fost invitatul special al show-ului aniversar al Antenei 3.